dissabte, 28 d’abril del 2007

De boquería


Desde fa bastant, els dissabtes que no estic a Coruña, agafo el cotxe, el cistell (una bossa d'aquestes blaves del IKEA, estupenda per a fer de cistell) i quedo amb la meva germana per anar al mercat de La Boquería.

Situat al bell mig de les rambles barcelonines, és tot un clàssic i per aixó mateix poc puc aportar a tots aquells que ja el coneixeu encara que sigui per haver-ne sentit a parlar.

A nosaltres ens encanta per diverses raons. La primera i principal, la gran quantitat i varietat de productes que hi trovem. No només n'hi ha de tot (o quasi) sinó que n'hi ha en quantitats industrials. Com que anem ben d'hora, a les 9 i poquet ja estem allà, les parades estàn plenes de gènero i sobretot són un goig visual les de fruita i verdura... quins colors!!


Com veieu la foto superior, hi ha parades especialitzades en productes d'altres llocs del mon i com veieu a la foto inferior, n'hi ha de dolços i fruita seca.


Obviament hem de defugir les parades situades just a l'entrada del mercat que dona a les Rambles, trampa per a turistes desprevinguts i les que més i millor espectacle visual donen. Aquí no només podem comprar fruita, sino batuts i sucs naturals conservats en uns vasos sobre gel. I també alguna fruita preparada per consumir, com aquesta meravellosa pithaya (que jo anomeno la fruita de la plastilina per la seva textura exterior i color rosat).



En fí, per als pocs que no coneixeu aquest temple gastronòmic (altres dies ja anirè posant més comentaris si s'escau) us deixo aquestes fotos preses avui mateix. I per als que ja la coneixeu...

Ens veiem a la boquería!!!

4 comentaris:

pakui ha dit...

Que bien, de vez cuando pon fotos de la Boqueria que es un regalo para los ojos... Que colorido. Viva la Boqueria ¡¡¡¡

laollasuiza ha dit...

que variedad!

Anònim ha dit...

Disculpa, pero esto de los zumos naturales, tenia entendido que la gracia era tomar el zumo recien exprimido, debido a que por lo periple que es el producto ( todo el mundo sabe la facil oxidacion que tienen las frutas una vez cortadas) no és possible almacenarlo de forma natural.... aunque algunos digan que si.

starbase ha dit...

Querido anónimo, veo que coincidimos ya que precisamente digo que huyo de esas paradas para turista. :)

Eso sí, disfruto del resto de la gran Boquería (que no es lo que era, pero sigue siendo muy grande)