divendres, 14 de novembre del 2008

desdelueguuuuuu....



A Ferràn 'le mola' el McDonald's


Pero Ferrànnnnn, como me haces esto hombreeeeeee.....

Aquesta és la reacció majoritaria a les paraules sobre la relació qualitat-preu del Superxef. A mí mateix em surten quan el sento.

Després le remiro i resulta que diu una cosa que jo porto anys dient: les mchamburgueses estàn bones (les patates fregides no, parlo de la McRoyal Deluxe). Són dolentes per la salut però estàn bones.

Es clar que jo mai no tindrè un acord comercial per posar el nom a una cervesa -diuen que mediocre-, ni tampoc em veuràs promocionant hamburgueses...
Segur que ho ha dit sincerament, sense pensar en les conseqüències...

Li haurà dit a Pilar Urbano?

4 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Més que de "la cuina dels genis del foc" que deia aquell, hauríem de parlar de "la cuina dels genis del marketing". Per molt matís que hi hagi afegit l'Adrià, em dóna que em desembocada en una guerra de a veure qui la té més gran (la boutade, vull dir). Me tienen contentita.

Mar Calpena ha dit...

vull dir que em dóna que desembocarà. Que se me lengua la traba.

Anònim ha dit...

ja,ja,ja... desdelueguuu, estic d'acord amb tú, tampoc n'hi ha per tant. Tots hem menjat alguna hamburguesa algun cop i l'hem trobat bona ;-))

starbase ha dit...

Mar,

De moment no hi ha guerra. Deuen estar esmolant les armes...

Calamar (va de rima de visitants, avui). Gràcies per la visita. Jo tinc especial record d'unes hamburgueses gallegues. Les menjava amb la meva dona quan anàva a Coruña de visita.