divendres, 24 de setembre del 2010

de pur si muove

Va ser en una taula envoltat de blocaires que alhora són cuiners on vaig sentir per enèssima vegada parlar de començar a moure el cul i muntar reunions i saraos mes o menys estables al voltant del món del bloc, la cuina, el menjar i la xerrada.

Si ens volem posar pretenciosos parlariem del acte i la potència. I de com la potència ha d'esdevenir acte.
Però en realitat no ens escau gaire bé aquest uniforme cultureta. Les costures em grinyolen. Per tant, us dirè que el movimiento se demuestra andando i hem mogut el cul.


Aquells cuiners blocaires i un servidor ens vem penjar l'etiqueta de 'trobades gastrobloc@ires' i algú del grup va comentar un endavant les atxes!! (per cert, sabeu que són les atxes? Igual algú s'emporta una sorpreseta si ho busca hehe).

E pur si mouve:

Trobada gastrobloc@ire #1 > Les cerveses artesanes.

Quan: Proper 5 de Novembre 18:30h
Lloc: Rest. Ca l'Esteve (Castellbisbal) www.restaurantcalesteve.com
Plànning:
Presentació per part de dos cervesers artesans de 5 de les seves cerveses (ens explicaràn com les el.laboren, que hi busquen quan les fan, per que van esdevenir cervesers,...)
Menú de 5 platillos creats i pensats per a maridar amb cadascuna de les cerveses comentades.
També hi haurà postres, es clar!!
Xerrada i esperem que diversió i somriures.

El preu és de 30 euros per persona i inicialment l'aforament és de 30 blocaires gastronòmics.

Per a apuntar-vos podeu fer servir la pàgina de facebook:
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=157320097621007&ref=ts



També podeu enviar un mail al correu gastroblocaries'arroba'gmail'punt'com si no teniu facebook, teniu bloc i us interessa assistir-hi :)
Si sobren places també es podrà venir encara que no es tingui bloc, però com que aquesta és una trobada muntada per blocaires per a blocaires... doncs els blocaires tenen prioritat. Espero que a ningú li molesti que ho muntem d'aquesta manera.

4 comentaris:

Petita cuina ha dit...

M'agrada aquesta iniciativa.

Fins quan tenim temps per apuntarnos?
Jo no ho sé si podria anar, tot i que m'encantaria, aixó dels tastets i maridatges sempre m'ha cridat l'atenció, donç mai no he asistit a cap.

Ara entraré a la pàgina, a veure si m'ho puc combinar.

Petons!!

eSedidió ha dit...

Pos nada, pásenlo ustedes mu bien y dediquen un minuto de silencio a la memoria de los pobres (en los dos sentidos) ausentes, en especial de aquellos que nos pasaremos ese día, los siguientes y los anteriores decidiendo si hemos de subir o bajar la puta escalera, en el supuesto de tener a mano una escalera y que consideremos útil el subir, el bajar o el quedarse en medio. Claro que para quedarnos en medio tendremos que haber subido (o bajado) previamente. Mejor lo dejo que me estoy liando.
Lo dicho, que sus lo paséis de coña. Y no os digo que si bebeis no conduzcais porque no me cabe la menor duda de que las cinco birras esas son sin alcohol.
Un saludo pa usté y su señora, y una escalera pal montilla.

MªJose-Dit i Fet ha dit...

Molt bona iniciativa!!

Visc a la Cuina ha dit...

A veure si m'ho puc muntar: m'encantaria venir!