dimarts, 25 d’octubre del 2011

de buffffff, bofffff i PAM! (dades sobre menjadors professionals)


Podriem rajar alegrement sobre aquesta costum ianqui dels concursos 'a veure qui en menja més' però es clar, nosaltres també en tenim en la varietat calçots per exemple. Així que xiularem dissimuladament i només posarem la infografia.

Està en anglés, però crec que s'enten perfectament. Si més no aquestes són algunes de les curiositats més destacades. Per a aquells que encara espereu alguna mostra de responsabilitat corporativa en aquest blog: No, no posa res dels resultats psicotècnics dels protagonistes dels concursos.
Ni tampoc apareix cap interrogació sobre les responsabilitats ètiques dels organitzadors d'un esdeveniment on menjar 30 frankfurts en cinc minuts et converteix en el Local Hero de la setmana.

Si no fós que a decuina.net no tenim responsabilitat corporativa ens veuriem motivats per enviar-los a tots a prendre per el sac, sincerament. Les dades parlen per si mateixes.

68 hot dogs en 10 minuts: 20.196 caloríes. Suficients per a 7 dies de vida sedentaria o per a encendre una bombeta durant 60 dies.
8 pots de maionesa en 8 minuts: Suficient per conduir un cotxe Toyota Prius durant 45 milles.

Els professionals dels concursos de menjar expandeixen l'estomac fins a formar una bossa enorme i flàccida capaç d'encabir aquestes enormes quantitats de menjar.



A mi m'ha marxat la gana, la veritat.

11 comentaris:

Tapa't de tapes ha dit...

I a mi! Sempre trobes unes dades molt curioses, tu... he he. Gràcies per aquest prospecte mèdic. Petons

josep ha dit...

L'Amèrica "profunda" és terrible. I els guanyadors d'aquests concursos a més se senten orgullosos. Tot plegat, rotllo Tele 5, es a dir nivellàs!!.

Teresa ha dit...

Molt d'estomac però poc cervell!!! quina engunia!!

Miquel ha dit...

digo lo mismo que la Tere los americanos muchos no tienen dos dedos de frente,es antinatural,aunque aqui tambien comerse la tira de calçols es tambien un poco loco a vista de los demas

Anònim ha dit...

Buf... quin estómac aquests americans! i quina poca consciència, aquí també es fa això amb els calçots??? no ho sabia! sóc una gran fan dels calçots i ara mateix ja els estic esperant amb candeletes però en cap cas faria ruqueries com aquestes ;)
Bet

Fem un mos ha dit...

Aquests americans estan bojos, com deia la meva avia, hehehehehe
Una abraçada

No tot són postres ha dit...

Fa uns quants anys vaig començar a veure ( he dit a veure no a participar) un concurs de calçots que es fa a la capital de l'Alt Camp, a valls, i vaig marxar... em feia angunia veure com engolien d'aquella manera eeeeecccccssss!!!

PTNTS
Dolça

starbase ha dit...

Marina, de res. Altra cosa no però remenar curiositat... hahahaha

Josep, però no oblidem que a casa nostra també n'hi ha!! :O

Teresa, tens tota la raó...:S

Miquel, los yanquis tienen cosas buenas y cosas malas. Lo que pasa es que como nos las enseñan todos los dias ya nos los conocemos mucho... jaja

Tastarutes, no cal confondre el material fungible amb els cervells fosos que perpetren aquests concursos. Siguin de calçots o de hot dogs, es clar. Visca els calçots!!

Sion, ja ho deia l'Obelix... XD

Gloria, crec que jo també marxaria :S

Grupo Varela ha dit...

uff. menjar i a més sense degustar. quin crim.
la dada del taser es molt impactant

Ruben ha dit...

Quin fàstic menjar pots de maionesa a cullerades, per favor!
I totalment d'acord amb el que diu Grupo Varela: tant menjar sense degustar res ha de ser delicte!

Ruben ha dit...

Ai, me n'he oblidat: pels concursos de calçots no cal patir: és tot verdura ;-P