dissabte, 22 d’octubre del 2011

del restaurant solidari de Jon Bon Jovi: Soul kitchen

Hi havia un temps on m'agradaba la música de Bon Jovi. Al final em vaig afartar i senzillament va caure per la borda i es va perdre en el mar del desinterés.
Peró avui he trobat una noticia que evidentment no em farà escoltar de nou la seva música tot i que sí que canviarà la meva mirada sobre la seva persona. Ah! Que Bon Jovi és el grup i jo parlo de Jon Bon Jovi que és el cantant?
Si vale, y pulpo es animal de compañía: la única cosa que en Jon no va fagocitar d'aquest grup va ser la exdona de Richie Sambora: Heather Lockleard


Jon Bon Jovi Soul Kitchen from JBJ Soul Kitchen on Vimeo.

El tema, que em perdo, és que en Jon Bon Jovi ha obert un restaurant comunitari a la seva terra natal (New Jersey) on els preus són molt assequibles i si no pots pagar en efectiu ho pots fer en hores de servei comunitari. Sembla ser que ja portava un parell d'anys treballant en projectes de menjadors comunitaris per a desafavorits i ara s'ha decidit a crear aquest nou concepte de 'restaurant solidari'. Com no podia ser de cap altra manera en la terra de les oportunitats, el restaurant està situat en un antic garatge reconvertit.



La veritat és que la idea em sembla sensacional i la forma de incorporar a la gent al projecte és respectuosa i alhora engrescadora. Segons diu ell mateix els plats que ofereixen són de menjar ràpid de qualitat i vigilant que siguin també dietèticament convenients.

Aleshores si aqeust paio és guapo, ric, solidari, de New Jersey i bona persona... que li falta? Ah si, li falta ser Springsteen. Es clar.

Podeu fer una ullada al projecte a la seva web, val la pena i espero que la idea tingui continuitat (i exportació, tot i que em fa por pensar en una idea similar feta per Mecano, o La Oreja de Van Gogh).


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hummmm.... fan (o ex-fan, hay pecados que no prescriben) de Bon Jovi, devorador de bacalao, sublimador de las obviedades de san ferrán.... cuidado, amiguete, en los tiempos de mao a uno le metían en un campo de reeducación por muchísimo menos....

Margarida ha dit...

Doncs aplaudeixo aquesta idea! Ja m'agradaria que algú (sigui qui sigui, tampoc cal que sigui un cantant), tingués aquesta iniciativa.

Petons

Tapa't de tapes ha dit...

Carai, Òscar, això fa molt bona pinta! Gràcies per la recomanació. Per cert, quan he vist Soul Kitchen he pensat en una pel·li que vaig anar a veure l'any passat i que es diu així. Molt recomanable. La pel·li i la teva sugerència! Petons