dimecres, 4 de gener del 2012

de BotiSoda, la beguda de socarrel (i pits i tetes).

Personalment tinc el dubte de si els ianquis són/estan bojos o simplement tenen un nivell superior al nostre de sentit de l'humor i capacitat d'autoparodia. Sospito que les dues coses són certes i no pas autoexcloents.

En tot cas, quan em vaig trobar amb aquest refresc de sabor a cansalada vaig flipar i no vaig poder evitar la imatge d'un insigne diputat del Parlament Català tot fent unes olivetes i prenent el piscolabis: m'estic posant com un bacó!!


I ara qué? Doncs ens toca fer camí a nosaltres. Com a poble no ens podem deixar perdre la batalla de la identitat cultural ni que sigui en estat liqüescent.


I potser toqui deixar-se de collonades i tebieses com la Cat-Cola i anar realment a la reivindicació cultural de debó.
El desllurigador de la identitat cultural bebible del país no és pas una cola! La cola és una imposició clarament imperialista!!


El que ens cal es una botifarra_amb_mongetes_soda. Una beguda que sigui inconfundible i que fins i tot Marta Ferrusola i  Mohamed Jordi  estiguin orgullosos de guardar al seu frigorific. Una beguda senyera.
La BotiSoda. Ben nostrada, molt de socarrel.


Potser algú us comenta que ara no toca plantejar-s'ho i que hi ha altres retallades que són més importants....ens volen distreure!! BOTIFLERS!! 

I en un deseperat i lamentable intent per a incrementar les visites a aquesta entrada, aprofitem per a incloure una bonica imatge amb pit i tetes indicant que és una beguda Halal (en realitat no fa falta que porti botifarra de debó, oi? Que farem més negoci!!  ) 





6 comentaris:

No tot són postres ha dit...

la part final demostra que tu ets del gènere masculí!! I sempre us acaba sortint l'instint, encara que ho intenteu dissimular, heheh ;-D


PTNTS
Dolça

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Amb aquest final poques dones la consumiriem, de totes formes tampoc m'magino aquest sabor en una beguda, jejeje.
Petons.

Arantxa ha dit...

Jajaja... yo quiero probar esa bebida con sabor a bacon! Aunque mejor sería con sabor a cansalada ;-)La de cola la vi en una fira.
Muchas gracias por tus palabras de ánimo en mi blog, ¡estoy cogiendo fuerzas ya!

Saludines

Francesc ha dit...

Ha ha ha ha ha!!! Molt bona, aquesta!!! Per cert, m'he distret una mica mirant els ulls de la xica de la samarreta... :D

Fem un mos ha dit...

Molt bo lo de la Butisoda, ideal per acompanyar plats de “buti amb secas”.hehehehehehe
Una abraçada

Anònim ha dit...

Eres un poco viejo verde.... será el exceso de bacalao