dissabte, 7 de gener del 2012

de 365bcn, fotos, mercats i ganes!!

Aquest any per invitació d'en Nacho Bueno i La Salsera em converteixo també en fotoblogger (photoblogger?) setmanal i cada dissabte donaré la meva foto-opinió sobre algun racó o producte de Barcelona ciutat. Tot dins del projecte col.lectiu 365cities que s'ha posat en marxa tot just el primer dia del 2012.



Jo m'he proposat sobretot trobar i recomanar molt producte i parades de mercat (però no només de mercats viu l'starbase es clar. Hi haurà també altres coses). I avui si tot ha sortit com està programat començo la singladura amb la primera recomanació a partir de les 8h. Podeu podeu visitar clicant a la imatge superior o en aquest link: Fruites Torrent amb més de 30 tipus de tomàquets al Mercat de Santa Caterina.

Atenció, perque estic armat amb una càmera, moltes ganes i una autorització gentilment proveida per Mercats de Barcelona per a poder fotografiar els 39 mercats de la ciutat comptal... ens veiem als mercats o qué?

7 comentaris:

Bet ha dit...

Uoo que bé Òscar!! ara mateix vaig a mirar això dels tomàquets... no coneixia l'existència d'aquesta parada! A partir d'ara els dissabtes ja tens una seguidora més! :)

Anònim ha dit...

Sólo por verle a usté cargado con la casita, los focos, el trípode y los chirimbolos mercado arriba mercado abaixo me haría ciudadano de barcelona.

locasita ha dit...

Año nuevo, blog nuevo...... di que sí! Y esos regalos de reyes..... jolín! sí que has sido buena! yo no mucho.... jejejeje.
Besos y feliz año, que creo que no te lo había dicho todavía!

Teresa ha dit...

Òscar, Sta. Caterina és el meu mercat! cada dissabte hi tinc cita, el peix, la carn, la verdura, la fruita! , ah! i l'esmorzar!!! T'aniré seguint!!

Cuinagenerosa ha dit...

nen, no pares! molta sort amb el nou projecte!!!

Anònim ha dit...

brutal
ada

starbase ha dit...

Bet, moltes gràcies. En general et recomano fer una ulladeta cada dia perque són entrades de llegir en 20 segons :)

Pa amb oli: Moltes gràcies :)

Anónimo ejem, a los mercados me gusta ir en silent stealth mode... no se mude todavía que ir para ná es tonteria :P

Locasita, he intentado ser buenO pero vamos que a estas alturas ya no me pongo muy quisquilloso :-P

Teresa, doncs és un mercat ben bonic amb bones parades. Tot i que algunes força pujadetes de preu. Però hi ha de tot, es clar :)

Manel, gràcies. Com dic al post va ser una proposta del Nacho Bueno i no m'hi vaig pas negar. Al contrari!! :D

Ada, gràcies!! :D