dilluns, 30 de gener del 2012

desde ara diumenge vol dir Karakia

Per a molts no serà pas una novetat, però per a altres sí i penso que val molt la pena que tothom conegui que la nova temporada del Karakia (el gran programa del 33 sobre les cuines del món a casa nostra) s'emetrà cada diumenge per la nit (sobre les 21.50h. Abans un capítol repetit de temporades anteriors).

Per als de fora que no poden veure la televisió catalana via TDT us recomano que feu servir la eina TV3 a la carta, allà trobareu tots els Karakia on es fa un petit retrat de la realitat social d'una complexitat que ha vingut per a quedar-se (agradi o no a als capsigranys extremistes) i sobretot on podreu veure cuines i plats d'arreu del món cuinades per els mateixos ciutadans dels diferents racons.



Atcualització, com ve diu la Marina tenen una web amb les receptes i els videos :). Gràcies Marina!

19 comentaris:

Gemma ha dit...

Ja el tinc gravat per mirar-lo avui el vespre ;)
M'encanta el Karakia, olé!!!!!!!!!!!!

trifasic de baileys ha dit...

Doncs mira jo no ho sabia i m'encanta el programa. alguna vegada he intentat copiar alguna recepta!! m'encanta conèixer noves cultures!!! apuntat a l'agenda!!! merciii per la informació! petons

Tapa't de tapes ha dit...

Ja fa temps que sóc seguidora fidel del Karakia. No només pels vídeos que fan amb els protagonistes, sinó perquè al web també hi pots trobar les fitxes de producció de totes les receptes!! Bona recomanació, Òscar!

Chez Silvia ha dit...

El veig moltes vegades, hi han receptes molt curioses, però no sóc asidua, encara que m´agrada molt!!! petonet

Miquel ha dit...

lo veo muchas veces y siempre son interesantes,buena recomendacion

Antonella ha dit...

Justament ahir el vaig veure... els hauré de convidar a casa meva també aquests de Karakia.... :)

Teresa ha dit...

M'encanta el programa! És una bona manera d'acabar el cap de setmana!

Ruben ha dit...

Vols dir que no el fan divendres i no diumenge??
A mi m'agrada molt, havia vist les temporades anteriors i sempre veus coses que sorprenen, tant per l'exotisme com per la similitud entre cuines molt llunyanes :-)

llum ha dit...

Gràcies per veuren's. I el programa és diumenge, segur. A les 21:50. Abans un capítol repetit.

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar, guapo tu

Jo no en tinc pas ni idea, això el meu informàtic, si vols et puc donar el seu E.Mail o mobil, ja em dirás

gràcies per la teva visita a la Botiga i mil petonets Susanna

Visc a la Cuina ha dit...

M'agrada molt Karakia, estic esperant que torni a ser diumenge!

starbase ha dit...

A tots en general, que veig que coincidim: un dels millors i més originals programes de cuina que tenim a l'abast, oi? :)

Tapa't de tapes ha dit...

Bé, no tothom. Ahir a la redacció vam tenir una dicussió llarga sobre el tema, perquè tots vam veure el Karakia (el Sandri és de Castellar, el nostre poble). El meu jefe no estaria d'acord amb tu ;-) Però jo sí! Petons

starbase ha dit...

Oh, interessant. I quins són els seus arguments en contra del Karakia? Sempre és bó coneixer altres punts de vista si són raonats :)

Tapa't de tapes ha dit...

Diu que és com un docudrama, perquè això que surti amb el fill a passeig es nota un colló que està preparat! he he.

Ruben ha dit...

Òbviament és un docudrama, per programa de cuines ja tenim el Cuines (per cert, cada dia més dolent en general), jo opino que el Karakia va més enllà, ja que ens ensenya la cultura de sortida i la seva adaptació a la gloriosa i pròspera terra catalana :-)

starbase ha dit...

No es per fer la pilota, però el jefe té raó: és un docudrama. El que no entenc és quina és la part dolenta o criticable en que ho sigui... en surfzone té raó també o sigui que deu ser un altre jefe :P

Tapa't de tapes ha dit...

Segons el meu jefe, tot és fals i queda fora de lloc en un programa de gastronomia. Segons el meu parer, no es tracta només d'un programa de gastronomia, sinó també de cultures del món. És o no és? El surfzone és un altre mena de jefe, sí. ;-)

Ruben ha dit...

Fins fa ben poc sí que era jefe, però vaig passar a formar part d'aquesta enorme xifra d'autònoms que la benvolguda crisi ens ha fet baixar la persiana. Pulutant, ara per ara sóc assalariat :-)