dimarts, 7 de febrer del 2012

decuina.net a la cuina de Carbó. A la ràdio (toma2)


Doncs avui tornem a tenir cita amb la Mireia Carbó a COM Ràdio i espero que els Déus de l'Olimp siguin aquest cop més generosos i deixin tancada la caixeta de Pandora. Així i podrem explicar d'una vegada les nostres cuites amb el magnetró. Que és el tipic tema que un porta entusiasmat i al final li diuen friky jajaja.


El programa a partir de les 12h es podrà escoltar en bonic streaming de audio per internet a la web de COM radio. I quan tingui el fitxer posaré el podcast, of course.
Us torno a deixar algun document multimedia del tema al final del post. I abans alguna recepta de microones que si tenim ocasió deixarem anar al programa :)

Aquesta és del meu pare:


SARDINES ESCABETXADES


Necessitem:

1 kg sardines

6 grills d’all

1 ceba mitjana

oli d’oliva (1 tassa de les de cafè)

10 grans de pebre negre

1 cullerada gran de pebre vermell

4 clavells d’espècia

Vinagre (2/3 d’un got d’aigua)

Vi blanc (2/3 d’un got d’aigua)

Aigua (1 tassa de les de cafè)

julivert, llorer, sal i pebre blanc en pols.


El.laboració:

Netejar les sardines, treient-li cap i budells; reservar-les.

En recipient amb tapa, posar l’oli, la ceba tallada més aviat prima i els grills d’alls pelats i sencers; remenar i posar-ho al microones 5 minuts a tota potència. Treure i afegir el pebre vermell; remoure una mica. Afegir la resta dels ingredients, exceptuant les sardines, la sal i el pebre blanc; coure 7 minuts. Salpebrar les sardines amb sal i pebre blanc al gust; ficar-les a l’escabetx –calent– i coure 2 minuts, tapades i a màxima potència.

Treure i abocar dins un recipient hermètic, quan siguin fredes.
Un parell de dies al frigorífic i assoliran l’excel.lència.

i ara, com diria la Loll...... als videuuuuuuuuuus!! :-P



3 comentaris:

Teresa ha dit...

Escolto la Mireia quan puc, m'agrada força! a aquesta hora treballo...La recepta boníssima, aquestes de pares, avis, tietes, no fallen1 i el vedeuuuuuuuuuuus, com sempre boníssims!

Chez Silvia ha dit...

No acostumo a tenir ni la radio ni la tv, però segueixo a la Mireia per els seus llibres o si veig algun tema sobre ella. La recepta també comparteixo l´éxit que te, una recepta que et deixa un bon gust de boca!!!

Anònim ha dit...

Així les feia la iaia, a foc de carbó i de petroli. I si les sardines eren ben grosses feia els lloms, arrebossats amb farina i lleugerament fregits. Per no parlar de patatas fritas... Fer traducció a microones, i així tot.
Pare.