divendres, 29 de juny del 2012

de en ocasiones veo bares Gimkana Total primer aniversari

Al loro familia que si la vida són quatre dies hi ha qui els sap aprofitar i extraure de la cultura de la tapa tot el suc per a somriure i gaudir.

En ocasiones Veo Bares (EOVB) és una mena d'organització sense ànim de lucre que fa la vida més maca i brillant als demés tot creant un mapa de Barcelona amb ubicacions on gaudir jalant i bebent. Una mena de ONG del vermout (vermút? vermú?) que tot just ara fa un any -FELICITATS ALBERT I COMPANYIA!!- i que mostra un vigor i un dinamisme que s'encomana.


Per a celebrar aquest primer aniversari ara han muntat una Gimkana, que com no podria ser d'altra manera es tracta de visitar bars i més bars acumulant punts cascant birres o vermuts (els abstèmis podem puntuar cascant coleszero? heh!). Ho han convocat per facebook i per twitter, així que també ho vull posar aquí a decuina.net per si algun despistat encara no els coneix.

Aixó sí, guanya 'el premi gran' el que més beu. Con dos cojones. Vaaaaaale, també puntua el comercio i no només el bebercio :P
Ens veiem a la pista? I que guanyi el més carpanta. Heh!



4 comentaris:

Gemma ha dit...

No coneixia aquesta iniciativa, pinta molt xula.
Em sembla que ni tu ni jo ens endurem el premi gros, pero, je je je...

Unknown ha dit...

Vaig a veure-ho, he,he

starbase ha dit...

Gemma i Jose, aquesta gent són tremendos en força i energia (i vermut hehe)

Ruben ha dit...

A Vic fa força anys que s'organitza el Birra Crucis i a Folgueroles el Mossen Quinto, ambdós concursos de mecànica similar al que comentes XD
El més curiós de tot és la polèmica que porten, any rere any, i que sovint el guanyador té força problemes per recollir el premi (més aviat se l'ha de recollir a ell o ella del terra).