dilluns, 24 de setembre del 2012

de blocaires que lo petan

Aquesta setmana pot començar amb festa a Barcelona, però us asseguro que hi ha molt moviment blocaire: blocaires als mitjans o blocaires que treballen i col.laboren en projectes col.lectius i de carrer.

Una mica bloccentrista el post, ho admeto. En efecte, es tracta de mirar-nos una mica el melic. Chupapollisme detected.

Pot ser que algun altre blocaire gastronòmic també ho peti aquesta setmana, però a mi no m'ha arribat la noticia. Ja li demano disculpes i per suposat si ens ho fa arribar l'afegirem a la llista de grijits!!

La Nuni (Silvia Soto in the real world) sortirà a la tele el proper divendres!! Pelotazo total i gol per l'escaire!! Protagonitzarà un episodi del programa 'Cuines' (migdia a TV3 i tarda redifusió al Canal 33. Dobledosis!). S'accepten signatures populars per a que ens avanci quina serà la recepta. #estamosenascuas


La Sara Maria està col.laborant amb el I concurs d'all-i-oli de la Barceloneta. Més sabor no pot tenir un concurs (estarà patrocinat per ... que se jo... pastilles Juanola?) ;)


I finalment en Xesco Bueno, mestre cuiner o cuiner mestre -i també blocaire- arrenca columna periodica en el setmanari l'Informador de Martorell.



No em direu que no hi ha vida i moviment!! Ladran luego cabalgamos. ¡¡A cabalgar, a cabalgar hasta enterrarlos en el mar!!

6 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Visca el món blocaire català!!!

Cuinetes ha dit...

Moltíssimes gràcies!!! Quin post més xulo! I és que el món blocaire gastronòmic "está que se sale!!!!" ;)

Un petit incís... :P el Cuines el fan divendres al migdia per TV3 i al vespre el repeteixen pel Canal 33!

Gràcies per la difusió!! Petoooons!!!!

mercè ha dit...

El mon dels blocaires és una finestra oberta, amable, sincera, generosa i capaç. Tinc la sort d'haver-hi entrat fa gairebé 3 anys i és del millor que he fet. Endavant els que poden dur-ho més enllà, els que tenen iniciatives i els que ho visquin finestra endins...TOTS en som part!, moltes felicitats a tooooooots!!!

Gemma ha dit...

Oe!!!!! Blocaires a tope!
I encara t'has deixat els que van triomfar dissabte a la Festa del Porc i la Cervesa!
Divendres a les 15:45 tots davant de tv3! ;)

No tot són postres ha dit...

Bona moguda!!!
A més dels que has dit, dels que van triomfar dissabte per Manlleu cal nomenar també a les valentes que engeguen negoci propi, en les condicions econòmiques que estem vivint, com la nostra Mai i La Giberga.

PTNTS
Dolça

Tapa't de tapes ha dit...

Agafem les regnes del cavall, doncs!! Cavalquem, blocaires! Aquest divendres estaré enganxada a la tele per veure la nuni, ja ens va fer el making off i ara cal veure el resultat! Petons