dimarts, 21 de maig del 2013

d'homenatge a Astrid Gabilondo

Texte original publicat al mur de Gastroblocaires.


HOMENATGE ASTRID GABILONDO
Hi ha alguns dels que tenim ja una edat blocaire que vem tenir la sort i el privilegi de compartir somriures i dinars amb una blocaire que ens va deixar la setmana passada. Astrid Gabilondo era una noia de Donosti que va venir a iluminar Barcelona amb el seu somriure obert i amb la seva energia de pura amfetamina natural.

Amb el seu blog http://www.miblogdepintxos.com/  va construir una xarxa de complicitats i amistats. Demostrant un cop més que el millor dels blogs són els blocaires. Divendres passat ens va deixar i la seva gran amiga Dolors Mateu ha obert una entrada per a que aquells que vulguin cuinar una recepta del seu blog.

Desde Gastroblocaires, en conversa amb el Manel i la SaraMaria hem pensat proposar un homenatge a l'Astrid. Un homenatge a la cuina, a les nostres cuines.
Us proposem que durant la setmana cuineu alguna recepta del seu blog (miblogdepintxos.com) i que DIVENDRES VINENT dia 24 de Maig la penjem als nostres blogs com a comiat al seu somriure.

Si penjeu les receptes les podeu compartir al mur de Gastroblocaires, però SOBRETOT és important publicar-lo al recull que està fent la Dolors (http://blogdecuina.blogspot.com.es/2013/05/un-angel-en-la-cocina.html) , que en farà un llibre amb totes elles i on ja hi ha alguns de vosaltres que hi heu col.laborat.




Creiem que és un comiat que és mereix l'Astrid: que cuinem amb ella al cor una de les seves receptes.
Gràcies Astrid per totes les vegades que ens vas fer somriure. Recordeu: publiquem una recepta seva el proper divendres 24 i la inscribim al recull del blog de la Dolorss.

http://blogdecuina.blogspot.com.es/2013/05/un-angel-en-la-cocina.html

7 comentaris:

LA COCINERA DE BETULO ha dit...

Serà un homenatge preciós.
Els que hem publicat ja recepta cal que tornem a fer un altre per divendres?
Petons.

starbase ha dit...

Ana, no cal necessariament, vaja jo tinc la impresió de que no. El que és l'objectiu és que durant un dia hi hagi un record col.lectiu cap a l'Astrid. Potser podrieu fer esment de l'homenatge i posar un link al mur on es vagin penjant les receptes i sobretot el link a la entrada de la Dolorss on hi haurà el recull :)

Unknown ha dit...

No vaig conèixer Astrid personalment, i em vaig assabentar de la seva pèrdua pel post de Daniel Jordà a FB de dissabte, em sembla molt interessant la proposta de fer una de les seves receptes com a homenatge, a veure que es pot fer. Una abraçada!!

Fem un mos ha dit...

Vem coincidir amb l´Astrid un parell de cops, però va semblar que en coneixíem de sempre, amb la seva alegria i el seu bon humor. I tant que el divendres col•laborarem al homenatge
Una abraçada

Teresa ha dit...

com estic desconectada no ho havia vist, quina bona pensada heu tingut! no recordo haver coincidit amb ella però intentaré participar en l'homenatge. Aquestes pérdues joves fan molt mal!bona setmana

Anònim ha dit...

Iniciativas como esta verifican la idea de que "el millor del blogs són els blocaires". Chapeau.
Berebundo de Atalante

Miquel ha dit...

seguro que sera un magnifico homenaje¡¡