dimarts, 10 de setembre del 2013

de xupa-xups de llet materna, yes it is



Que el món està boig i molt sovint afortunadament boig no es pas cap sorpresa. En aquest sentit trobar una empresa que fabrica xupa-xups d'autor, caramels amb pal de fantasia o posi-li el nom que vulgui a l'invent fins i tot és una moderadament bona noticia. Hi ha vida més enllà del sabor taronja, maduixa i cola.

Es clar que tot té uns limits, o potser no, perque aquests perles no només han creat el xupaxups de formatge blau (ecsss?) o el de absenta (vivoallimite, soyguay)... sino que han creat el xupa-xups amb gust de llet materna o breast milk que en diuen ells. Es a dir, xupa-xups amb gust de llet de teta. No ho dic jo, ho diuen ells.

A la seva catxonda nota de presentació del producte afirmen que no hi ha res millor per a calmar una criatura en estat d'excitació que un bon xupa-xups amb gust de llet materna. Home, alguna altra cosa més autèntica hi deu haver, però assumim que parlem de edats en que aquesta solució ja no és aplicable, aleshores l'argument cola. Això sí, afirmen que la preparació no porta realment llet materna humana, sino una combinació supermegasecreta de ingredientes d'origen vegetal que ells han trobat i que és la pera. La pera? Sí, la pera.

Lollyphile s'han posat de nom, que tunos.


 Xupa-xups de formatge blau

 Xupa xups de bourbon
 Xupa-xups d'absenta







 Xupa-xups de llet de teta.



So what's happening is that suddenly it seems as though a lot of our friends are having babies. And since some of us are confectioners, we felt it was our responsibility to find out just what this flavor was that could turn a screaming, furious infant into a placid, contented one. Surely the flavor must be heavenly, yes? We are endlessly grateful to all the mothers who kept sharing their breast milk with our flavor specialists until we were able to candify it. These lollipops won't bring back childhood memory; they'll bring up animal instinct. Quite possibly the most inherently satisfying flavor of all time. 
(ps there's no actual breast milk in these. they're vegan! omg the armies of pumping women.)
Use discount code MAMMALS at checkout for free shipping! And check out the rest of our collection!


Així que el que està passant és que de sobte sembla que dels nostres amics estan tenint nadons. I com alguns de nosaltres fabriquem dolcços, vem sentir que era la nostra responsabilitat esbrinar quin era el sabor capaç de convertir un nen que crida i furiós en una plàcida i satisfeta criatura. Sens dubte, el gust ha de ser celestial, no?
Estem eternament agraïts a totes les mares que van compartir la seva llet materna amb els nostres especialistes gust fins que vam poder fer-ne un caramel. Aquests caramels no porten tan sols de tornada els records de la infantesa sinó que també acosten l'instint animal. És molt possible que el sabor més intrínsecament satisfactori de tots els temps.
(Ps no hi ha llet materna real. Són vegans! OMG sino, els exèrcits de les dones de bombejant)

Utilitzeu el codi de descompte MAMÍFERS al comprar per a obtenir enviament gratuit 



3 comentaris:

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar guapo tu

Cada dia s´apren una cosa nova, ja no saben pas que inventar per vendre, de tota manera els tindriem que dir que els facin de pa de pagés amb tomàquet i pernil, segur que serien els que més vendrien, je,je,

mil petonets Susanna

Gemma ha dit...

Faré veure que no ho he llegit,faré veure que no ho he llegit, faré veure que no ho he llegit, faré veure que no ho he llegit, faré veure que no ho he llegit, faré veure que no ho he llegit... :)

Ruben ha dit...

Jo en vaig tastar (de casolana), és com la llet de vaca, però amb molt menys sabor de llet, i molt, però molt més dolça. No us perdeu res, la veritat (això sí, val la pena agafar directament de l'envàs).