dilluns, 16 de juliol del 2007

dePicaPica 2.0

Mes entrants, el.laborats aquesta setmana per conmemorar el naixement de la meva germana Laia i amb l'ajut inestimable de la meva taronja sencera, la Cris.


Paella per un tub:


Uns llagostins planxats entre dos fulls de film. Aquest aporrejament per planxar-los degenera en una làmina tipus carpaccio que permet embolcallar un a mica de paella formant un canalò de llagostí amb paella.


Sincerament, no és paella, és un arròs amb el brou dels caps dels llagostins i una bresa d'all i porro . Al brou li he posat safrà.



Esbergínia a la romana amb mermelada:

Fàcil fàcil: Tallem l'esbergínia en bastonets, els passem per farina i ou. Els acompanyem amb una mermelada de taronja àcida ( o de pressec, si us mola més el rotllo dolç).


Sincerament, les piles són per donar un toc 'elèctric' a la foto...



Tartaleta de salmò amb melo i mascarpone.

Tallem en brunoise el melò, el salmó i una ceba tendra. Ho barrejem amb mascarpone, sal i pebre. Omplim les tartaletes. Molt refrescant.


Sincerament... no en va quedar ni una....

I finalment,

Mini lasanya de llagostí amb xerry i espinacs.

Us enrecordeu dels llagostins? Doncs reserveu-ne uns quants per a muntar una lassanya refrescant amb un tomàquet xerry, un llagostí i un parell de fulls d'espinac de quarta gama (els de bosseta i que son petits i tendres). Jo els espinacs els he passat uns segons a la planxa, però només uns segons...

Per sobre: Parmesà ratllat amb el microplane (Dios que pasada el microplane...)


Sincerament, està desenfocada la foto, però es la millor que tinc (com seràn les altres...)

Una abraçada i ....Salut!!