diumenge, 21 d’octubre del 2007

de diversió, de Jamie

M'encanta en Jamie Oliver. Que a partir d'avui està inclós en els links d'aquesta pàgina.

És divertit.
És fresc.
És simpàtic.
És autèntic.A part d'aquesta intervenció dins del Tour en directe que va fer fa uns anys, a l'episodi 'The session' de la serie Oliver's Twist fa una analogía ben interessant entre cuinar i gravar música (ell és o era batería d'un grup de música). De fet en la acutal sintonía de Jamie at Home ell es el que toca la batería.

Si voleu sentir aquesta fantàstica cançò de super bón rotllo (la titulada My World):

2 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Ostres, la gent que és fan del Jamie és molt militant... Tinc una companya japonesa que també hi està enganxada. Per incitació d'ella, a Frankfurt em vaig comprar el "flavour shaker" i encara que només l'he estrenat per tunejar unes patates fregides (amb sal de romaní i pebre), em sembla que m'agradarà aquesta barreja entre maraca i coctelera.

starbase ha dit...

Es important posar el careto d'esforç relaxat que posa en Jamie mentre es fa servir el flavou shaker.

I si quan acaves de saccejar no dius 'lovely' em diuen em comenten que no surt igual de bé.