dilluns, 8 de desembre del 2008

de calcio, pero calcio calcio de leche. Con pedigrí.

No puc més que prendre'm a broma per no enfadarme cada cop que sento l'anunci radiofònic de leche Pascual Calcio -aquesta marca tan honesta que ven com a iogurt una cosa que NO és iogurt tot i que legalment el senyor del bigoti es va encarregar de que SÍ se li pugui dir iogurt-En aquest anunci Adriana Ozores, ens parla com ella ens deu considerar: com a nens de 6 anys (i això ho fan el 90% dels actors que anuncíen alguna cosa, sobreactuen com el que són) i ens diu que Pascual posa Calcio de leche, peeeerò no Calcio de otras cosas, no no, Calcio obtenido de leche.

Aquest Calcio especial de leche que li posen a Leche Pascual Calcio el deuen treure de la leche Pascual normal, perque sinó ja em direu d'on treuen un Calcio de leche leche.


És clar que si algú m'explica la diferència entre un Calcio i l'altre Calcio també estaría bé.
Per que que durant la carrera ningú no em va explicar aquest assumpte i ho atribueixo a obscurs interessos comercials de la resta de fabricants de mites i llets.
No és igual una mol.lécula de Calcio de leche leche de Pascual Calcio que una mol.lécula de Calcio sense pedigrí. Prou d'amagar la veritat, senyors científics.

Quina vergonya.

PS: Verbigratia.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La Ozores és una actriu que fa un anunci i fins i tot potser que li agradi la llet de toro en lloc de la de vaca enriquida, vitaminada, pasteuritzada i no se quantes coses més. no et sembla?

Honorato ha dit...

Me parece una auténtica vergüenza que una empresa como GRUPO LECHE PASCUAL tenga que perjudicar a las farmacias con el tema de las vitaminas, e ironizando con la procedencia del calcio. como mínimo deberían retirar el anuncio, y ser demandandados.
¿Acaso las farmacias le hacen una campaña tan perjudicial a GRUPO LECHE PASCUAL?