dijous, 12 de novembre del 2009

de rès?Sou del facebook? Teniu encara un puntet algre i innocent a la vostra personalitat?(hi ha qui en diu INFANTIL, però NO M'HE D'AVERGONYIR DE RES JO!!Doncs potser us faci gracia, durant unes setmanes com a mínim, aquest joc de facebook: Restaurant City.

La mecànica és simple: començes amb un local petit i a base de pencar vas creixent en metres, caixa, empleats i plats. Tot molt simple però com que té a veure, ejemmmmmm, amb la cuina doncs m'hi he apuntat.

Aquí a dalt em veieu en uniforme i llògicament m'he donat a mi mateix la feina de cuiner. What else??

Una de les gràcies és la decoració personalitzada. La meva encara no està gaire desenvolupada. Però aquí podeu veure com s'ha currat la Sara Maria un restaurant boletaire que fa impresió.


En realitat no m'en fa cap de vergonya. Però aixó vol dir que ... no m'he d'avergonyir de res, jo?
Heh.

5 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

OH! Un vici que no tinc! Millor serà que no m'hi apunti. No me vengo a lado oscuro (de moment).

Sara Maria ha dit...

A mi em van dir que per crèixer i ser adult s'havia de conservar sempre l'infant a dins... I si, visca poder dir que sóm infantils!

Mai ha dit...

Jjajajajajajajaja, jo hi jugo doncs deu fer cosa de 8 ó,9 mesos i tot i que d´un temps ença el tenia una mica abandonat hi estava ben enganxada sobre tot pel pique que tenia amb els amics , és ben divertit i ara han posat moltes coses noves, jo ja estic penssant en redecorar el negoci.
Jugar , és fantàstic, al que sigui, no cal perdre la inocència que dona jugar oi?
petons

starbase ha dit...

Mar Skywalker, La força és poderosa dins teu... fes-la servir!!

Sara Maria, no puc estar més dacord. No puc.

Mai, veig que no estems sols amb la Sara Maria... i diuen que jugar és una forma d'aprendre. Doncs no podràn aprendre només les criatures!! :P

La cuina vermella ha dit...

No, no esteu sols, ara mateix vaig a mirar si trobo el joc!!