diumenge, 4 de març del 2007

Barcelona Degusta

Avui he visitat el saló Barcelona degusta. I vull aprofitar l'avinentesa per obrir la meva primera entrada del blog de cuina.


Aquestes fires sempre són multitudinaries, sardina-enllaunades i una mica asfixiants.
Per evitar-ho en el possible he anat bén d'hora i m'he plantat a les 9.45 h devant de les portes. Tot perfecte si no tenim en compte que obríen a les 11h (qui s'ho havía d'imaginar) i per tant he fet horeta i quart de cua.


Un cop a dins, volta per observar els stands més interessants i m'ha sorprès la quantitat de producte italià dins de la fira. Poc francès per el que m'esperava i massa formatge. Posteriorment m'he assabentat que el co-director de la fira Enric Canut es dedica professionalment al tema del formatge i ja ho he entès més.

Després de barallar-me amb 'la plaga' de visitants de la tercera edat a la recerca de panflets publicitari, bosses de plàstic i que tant els interessa un nap que una col si es gratis, l'activitat més interssant del día ha estat la conferència Àgora del gusto: quesos y lácteos patrocinada per el Ministerio del govern español.

El mateix Enric Canut i el jove cuiner asturià Marcos Moràn ens han parlat de tots els formatges d'Espanya i Marcos ens ha deleitat amb algunes preparacions. La més curiosa, una infusió de café amb formatge nascuda de la dieta mèdica que han de fer ell i el seu pare, on l'esmortzar és precissament café i formatge.








Bé, gràcies si algú em visita alguna vegada i veurem quina continuitat sóc capaç de donar-li al blog.

Salut!

1 comentari:

Iniestiña ha dit...

Aunque me cuesta un poco para entenderlo todo, ya que estoy aprendiendo a hablar en catalán, me parece una idea buenísima.

Yo ya estoy esperando el siguiente artículo, que se tenga en cuenta, oiga.

Enhorabuena por la idea y a seguir publicando cosillas.

Salut! (el saludo lo he aprendido de l'Isma).

Navaja Gallega.