diumenge, 18 de març del 2007

La quadratura del Tetris

Estorat m'he quedat avui quan he vist el darrer anunci de les pastilles de caldo concentrat Knorr.

Un espavilat senyoret, que deu representar el màxim del tipus sà, inteligent, guapo i espavilat que sap cuidar-se talla, prepara i salteja un seguit de verdures... que segons ell no tenen prou sabor de verdura.

Així que l'hi afegeix una pastilleta del gran caldo en cubitos Knorr, que això si que fa que les verdures tinguir veritable gust de verdura i estiguin bones.
La pregunta és inmediata: Si unes verdures directament saltejades no tenen gust... de que fabriquen les pastilles de caldo de verdura els senyors de Knorr???

Potser siguin fetes de verdures enriquides amb pastilles de caldo que han estat fabricades amb verdures que han estat enriquides amb pastilles de caldo que...

2 comentaris:

Jo mateixa ha dit...

Una reflexió molt interessant, mai he entès com és que et venen aquest producte com si només posar-ne al menjar, tot fos molt més bo... com si no poguéssis cuinar i fer coses bones amb productes naturals, fins i tot brou fet a casa.
Meuxila

garbancita ha dit...

A tu lógica pregunta habría que añadir.. ¿las pastillas llevan además grasas hidrogenadas de esas que intoxican el organismo?

Si es así, nos están induciendo a que nos metamos al cuerpo una porquería que no es necesaria en absoluto. Y por si fuera poco, nos metemos en el circulo vicioso de los sabores intensos que enganchan más que el caballo.