dimecres, 13 de maig del 2009

d'ambrosía galega: LO FLIPAS.




Durant el Fòrum Gastronòmic ens van recollir les dades per a enviar-nos una selecció de vins gallecs... que van arribar fa uns dies. Per començar, començem bé.

Si a sobre t'arriben en una caixeta de fusta com la de la imatge superior, tot ben empaquetat que fins i tot els colors lliguen que no ho dic endut per l'emoció del regal, que és que lliguen. Continuem millor.

Aleshores resulta que fas una recerca per internet de qué és això del cafè Blue Mountain i descobreixes un munt de dades (però no serà millor que el café de caca de cibeta noooo?). Bé en tot cas queda clar que s'han currat el producte. La cosa promete, amigos.

I el millor de tot: t'arrejuntes amb la 'xermana' i la 'companyera del meu corassau' per a probar aquest licor LUA de cafè:



Ya se ha liado parda.

Hom que és abstèmi en fa un tastet perque és abstemi però no gilipollas, i LO FLIPAS. Permeteu-me que ho expliqui com ho vaig sentir:


Íntimament :
LO FLIPAS.


Un cop pentinada la sensaciò per el raonamen verbal:
Hum! qué bo aquest licor, realment el trobo una mica fort d'alcohol (bé que és un aiguardent, no?) però tot i això si el passejes una mica per dins la boca hi trobes una dolçor, un café de qualitat i uns aromes sensacionals. Sens dubte, és un licor que haig de recomanar a les persones que m'estimo. No se l'han de perdre.

I es que només em puc desfer en elogis cap als el.laboradors d'aquest producte d'altíssima qualitat. Soberbi!!


PD: Aquesta és la seva declaració d'intencions que s'inclou en una tarja numerada dins la caixa:

Teniamos un exquisito orujo y quismos obtener el Licor Café más completo. Fuimos al caribe, encontramos Jamaica "Blue Montain" e importamos tres toneles del mejor café del mundo, cada uno de ellos con setenta kilos. El tueste natural, realizado en Orense , ha permitido mantener y transmitir su delicado aroma a este licro, del que únicamente hemos obtenido 5.181 botellas.

Pues con la 4816: ¡¡PRUEBA SUPERADA, AMIGOS GALEGOS!!

En fí, enhorabona a tots els que en teniu una casa!

7 comentaris:

Massitet ha dit...

Hola, hola!
Servidors de vostè, que no som ni abstemis ni gilipollas, ja ens hem "arreat" la meitat de l'ampolla i compartim valoració amb tu: és brutal!!!

Salut!

el pingue ha dit...

Yo estoy esperando a que pasen un par de semanas o así, para dar caña a estas botellas....... La gente esta ha sido más que generosa.
Un saludo

El Cocinillas ha dit...

Estamos de acuerdo, el licor de café es tremendo!!!; este finde compraré algún dulce (unas Albades en el FiraCòc de Tarrega)y probaré el vinito dulce. A ver si esta semana hago un post comentándolo...

starbase ha dit...

Massitet, la inteligència la demostren els que van per devant, en aquest cas vosaltres!!

Pingue: esperar está bien, pero cuando empiezes nos cuentas si ha valido la pena.

Cocinillas: Y tanto que estamos de acuerdo, esa combinación pinta muy bien.

La cuina vermella ha dit...

Eo! aquí los vermells també s'han arreat la meitat de totes les ampolles. Petons estimats!!

starbase ha dit...

Els vermells...amb l'enrenou mediatic que arrossegueu tinc la sensaciò que teniu coses per celebrar, perque fer camí és viure.
I ho celebro!

Sara Maria ha dit...

Jo estic com el Pingue, esperant per tastar-les... Però vist això no tardaré.