dijous, 22 d’abril del 2010

després de Les Clandestines...

... doncs a dinar!!


Vem agafar els cotxes i vem desfilar cap a Vilaplana. Si hagués de tornar a fer el camí m'hi perdría. Era la meva primera excursió per aquelles terres i vaig perdre totalment el sentit de l'orientació. No importa, la Marta ens guiava amb mà ferma.

Quan vem arribar a Vilaplana ens vem posar a mirar com la Gemma feia escalada a la Mussara. El que passa es que hi havía una mica de boira i no la vem acabar de veure del tot bé...

Aquesta visió de la Mussara es la que tenen a la porta del restaurant Ca La Peirona.


Un cop entaulats, la Marta ens va fer sentir mooooooolt 'malament' perque ens va regalar aquests meravellosos muffins...i es clar... a sobre que ho organitza tot, s'ho curra a saco, ens regala un muffins i nosaltres doncs.... no li havíem preparat res!!
Marta, això no es fà :-P

Els plats fòren entrants (amanida tèbia amb molts pinyons! I love it!) i farcellets de porc i bolets.

Desprès cadascú va escollir un plat, la Marta un bacallà amb panses, el Manel i la Cris ànec confitat i un servidor va quedar com un vulgar Carpanta demanant la mega-parrillada de carn amb all-i-oli.
Uns cafetons (jo no podía ni pensar en un postre, em vaig haver de rendir!!) i una infusió per al yours truly van completar una deliciosa sobretaula.
Nota: També teniu la crònica del Manel a la vostra disposició.

I per a completar el dia, ens vem trovar amb la Glòria, el Manel generós i la Fina per donar una volta a la fira Hostelcat de Reus. Aquí teniu la foto de l'equip a l'entrada de la fira.

La fira no era gaire gran, amb un centenar aproximadament de stands de productes de la terra. Molt vi, alguna cervesa (hi vem trovar Les Clandestines en algun expositor, hehe) i alguns formatges i flequers.

No faltava la zona de cuina-taller amb el pirat blocaire fent fotos. De debó que aquesta gent es colen per tot arreu amb les seves maquinetes.


I finalment també hi havia una zona de productors artesans on vem comprar una confitura de pera amb Juanolas (yes, has llegit Juanolas) i una gelee de menta (que penso fer servir per a acompanyar un gelat de xocolata dedicat a la reina del meu cor).


I com a resum, a l'espera del post on expliqui com hem xalat amb les cerveses que tenim en reserva i amb la confitura de peres amb Juanolas, de nou li vull agrair a la Marta la feina de muntar i organitzar les coses. I a tots els blocaires amb qui vem compartir una estona de bon rotllo i gastronomía el passat diumenge.

5 comentaris:

Marta Padenous ha dit...

Gràcies a vosaltres!!!!

I que maques que són les terres del Baix Camp, eh??

El mateix dia Alt i Baix Camp....

Ptnts

Ruben ha dit...

Molts, molts pinyons: això mola :-)

Jo també m'hauria tirat de cap a la graellada de carn amb all-i-oli!

No tot són postres ha dit...

Molt ben explicat, però i de la mega safata de menjablanc amb dues culleretes de plàstic de colors que et vas firar, què, no en dius res???

Què et van semblar les postres típiques de casa nostra?
PTNTS
Dolça

Fem un mos ha dit...

Un dia realment ben aprofitat
Petons

santi ha dit...

La Gemma estava a l'Arbolí..irant la foto cap a la part dreta!