dimecres, 14 d’abril del 2010

desde que tinc iogurtera m'ha canviat la vida


Per cert, no. No tinc ni he tingut Pump n seal.
Aquí yours truly és medalla de plata...


10 comentaris:

ELS PEIXOS ha dit...

La veritat ....es que jo soc de la que compro coses que em fan gracia i llavors per no treu-ro i no neteja , no els faig servir....ara ja no compro quasi res que no sàpiga segur que va molt bé....

maragda ha dit...

jajajajajajajajaja

Ruben ha dit...

Coi, jo en tinc i en faig cada setmana, i queden triomfals, inspira't :-)

Peixos: això no és tan difícil de netejar, només cal posar els pots de vidre al rentaplats :-P

Anònim ha dit...

Doncs jo si, tinc iogurtera i no la faig servir. I la faig servir perquè no aconsegueixo que les iogurts surtin espessos, espessos a l'estil La Fageda, que és com a casa ens agraden. Com ho feu vosaltres???????

Ruben ha dit...

gemma, a part del iogurt, també importa la llet: assegura't que sigui fresca (si la pots anar a comprar a una granja, millor que millor) i amb molta, molta nata.
A part, deixa-ho 14-16 hores, com més temps passa, més presos queden, i no te'ls mengis fins que no siguin ben freds.
He llegit per algun altre lloc que també es poden fer a l'estil grec, més cremosos, traient una mica de llet i afegir-hi l'equivalent en nata de pastisseria.

(Contestat també a Catacuina)

starbase ha dit...

Dolors, la iogurtera en realitat és de la época dels meus pares, que són una mica hippies y feien el iogurt a casa. Quan es van emancipar (ejem) ja he tornat a tenir-ne.

Maragda, :-))

surfzone, aleshores vol dir que 'et dopes' i no pots participar en la cacharrolimpiada dins la categoría de cacharros inútils. Has d'anar a la categoría 'selfmade' que hi triomfaràs ;-P

Gemma, no et puc donar consells però fes cas a en surfzone que ja es veu que hi entén un niu (ja ho sabíem, però ara sabem que de iogurts també entèn un niu).

Fem un mos ha dit...

Jo la tenia i no la vaig fer servir nomes que per estrenar-la, va passar a millor vida
Petons

Anònim ha dit...

Moltes gràcies!!!! Si, puc anar a una granja a buscar llet fresca, ho tinc molt a l'abast de la ma, i el que dius del temps potser ho deixava poques hores (8 hores). Ho provaré i ja et diré el resultat. I també provaré el iogurt grec. Si surt ve ja veureu l'entrada al blog!!! Petonets i bon cap de setmana.

Xavier V. Inglada ha dit...

Pensa-hi: si et regalen una iogurtera, et regalen un petit infern personal, una putada vaja, aquí la tens, és alemanya, molt pràctica, també fa petits suís, disfruta-la. Però regalar un iogurtera és quelcom més espès, pastós fins i tot. Et regalen un replicador, una espècie de màquina diabòlica que repeteix i repeteix i ho fa fins a la sacietat, fins que quedes massa tip per poder dir que has gauidit del làctic, per poder dir ni mu, perquè pot arribar a rebentar-te per dins si t’estimes els iogurts, si els adores, perquè d’un en poden sortir sis, i te’n pots menjar cinc i guardar-ne un que en generarà sis més i l’exponencial pot allargar-se fins l’infinit si tens prou llet, pots acabar convertit en un rei Mides dels iogurts.

Et regalen una mort per ofegament segura, perquè comences a fer iogurts i no acabes, t’ho asseguro jo que no acabes, i la massa blanca pastosa, una massa entre líquida i sòlida et devora, et regalen una mena de líquid dens que et devora, va creixent i creixent, es multiplica i multiplica i finalment omple la casa de blancor i tu quedes sota la nata, sota aquella textura tan saborosa. És una mort dolça, si tens sucre, et regalen una mort dolça, cosa que s’agraeix, però no deixa de ser una mort per sepultura, i quina sepultura, perquè en queden de saborosos els iogurts, no t’ho imagines.

Et regalen la capacitat d’engendrar vida, bacteris i més bacteris, vacilus, pots convertir-te en una mena de déu, el déu dels bacteris, i crear un món, un univers infinit que s’expandeix, és massa, però fes-me cas, si aquestes festes et regalen una iogurtera, més et val apretar a córrer, corre i no paris fins que arribis a una lletera, en necessitaràs molta, de llet.

andromeda ha dit...

doncs jo la vaig comprar quan vagi tindre els fills, fa quaranta anys i des de que van deixar de ser ocupes, (vull dir que van marxar de casa) que no en feia, ara he tornat a fer-ne i queden boníssim.
Això si els faig amb llet de soja provamel i el iogourt aquest ecològic de llet les dues vaques, la combinació de iogurt de vaca i llet de soja fa que quedin espessos i cremosos sense l'acidesa dels industrials. Una passada, em tornen a agradar els iogours.