divendres, 14 de setembre del 2007

deL'isma ja ni m'en recordo.


Aquest és el mail que he enviat a TV3 aquesta mateixa tarda:

-----------------------------------------------------------
Senyors de TV3,

Ja m'han acavat la paciència. Ja m'he cansat de estar perseguint aquest programa per la graella. Ja estic cansat de veure un dia si i quatre no a l'Isma.

No es preocupin, a partir d'ara em busco la vida baixant episodis del Jamie Oliver, o de altres programes, o llegint llibres o mirant qualsevol altra cadena on no ens tractin com a un desperdici.

Moltes gràcies.

Nota: Suposo que l'equip del programa no en té la culpa. Suposo. Però el mínim es posar en la web del programa REALMENT quan s'emetrà. Però bé, ja ens tenen acostumats a tractarnos malament.
-------------------------------------------------------------

No vull dir res més, que vaig molt irritat. Vaig a posar-me uns episodis del Jamie Oliver (per cert, també baterista com l'Isma Prados).


1 comentari:

Mar Calpena ha dit...

Ja t'ho dic jo que l'equip que el programa no n'és el culpable sinó la primera víctima, de tot plegat. Quan jo treballava a la tele, vaig patir de primera mà aquesta pràctica de les cadenes, que les fa reposar episodis sense avisar que es tracta d'una reposició per anar "escalfant" la reentrée. I que t'obliguen a canvis d'horari indiscriminats, quan les audiències no responen, pensant-se que així s'arreglarà... O quan sí que responen i es vol donar un impuls al programa que va darrera. Però l'equip aquí no entra ni surt, i si ni tan sols estan preparant una temporada nova -cosa que no sé- no deuen poder avisar ni canviar res de la web.