dimarts, 16 d’octubre del 2007

de mudança

Aquest cap de setmana he viatjat fins A Coruña entre altres coses per preparar la futura mudança (es diu mudança en català. Posem que si) de la meva galeguiña cap a terres catalanes.
Com diríen els meus estimats Chili Peppers: Hey oh!.



Obviament, hi ha nervis, hi ha ilusió i també hi ha feina.

Així que no he tingut neurones per recordar-me de la càmera de fotos i tampoc he tingut gaire temps per a fer plats que no fòssin preparacions de 20 minutets.
Aquest ha sigut el menú del cap de setmana:

Papillote de Lubina amb alls tendres, mongeta seca, crema de llet, vi blanc, sal i pebre. Tot en papillote teòricament 20 mins a 200 graus (jo ho vaig posar 15 mins, no m'agrada el peix passat tot i que en aquest cas no queda sec per estar dins la papillote).

Cuixes de pollastre dessosades (també conegudes com a 'jamoncitos de pollo' que en pais del pernil em sona a disbarat total) passades per la planxa, xampinyons a la planxa amb julivert i amb una salsa de mongetes seques amb crema de llet.

Codonyat de poma (si, ja ho se que és contradictori però era 'dulce de membrillo hecho con manzana casero') sobre un llit de mató, amb nous i mel per sobre. Un clàssic revisitat.

Gelat de pastís de formatge i maduixes en sopa tèbia de xocolata blanca i canyella.


I la inevitable hamburguesa 'pa llevar' del bar d'hamburgueses de la calle Barcelona. Un clàssic personal per a nosaltres amb molta implicació emocional (molta més que no pas gustaviva, val a dir).


Total, plats de factura ràpida que van sortir prou bons donades les circunstàncies.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Se puede hacer publicidad? Venga, va!! Qué te cuesta?

GOLDEN, sí, sí, sí.

Sin fotos ya no es lo mismo, eh.

Moltes nervis. Sí. :)

Navaja Gallega.

Ro ha dit...

Quina bona pinta el Codonyat de poma i el gelat en la sopa... i només el títol, sense fotu ni recepta

starbase ha dit...

Ro:

Es que he trovat que era bastant autoexplicatiu: Realment només vaig agafar una bola de gelat de pastís de formatge i maduixa (el venen al Mercadona) i el vaig posar al mig d'un platet amb la sopa de xocolata blanca (una tauleta de xocolata blanca, un bon raig de crema de llet i canyella en pols).

I el codonyat de poma va venir fet i per tant no tinc la recepta exacta (mirarè d'esbrinar-la).

En fí, potser ha estat un post accelerat per a una època accelerada :)

starbase ha dit...

Navajita, tú saps que es diu Bar GOLDEN perque jugues amb avantatge...