dissabte, 19 de gener del 2008

de cocció a la teula

Fa anys i panys, quan la vida era un cami per començar a recorrer. Quan el mon funcionava malament però jo encara no ho sabía. Els meus tiets, 'a la sazón' els membres més cosmopolites de la família, ens van portar un estri de cuina del que tinc ganes de parlar-vos.

És un recipient que jo anomeno 'tiesto' i la meva germana 'nuez' concebit per encabir-hi a dins un pollastre i coure'l en el seu propi suquet.
La idea és afegir-li alguns aromes que quedin ben encapsulats dins la historia i aconseguir un pollastre bén saboròs i bén sucós.

Aquí uns amics, aquí un estri:

Com podeu veure, es diu Chicken Brik, la idea és ben simple i com quasi totes les idees simples i ben parides dona un resultat acollonant.

Us ben asseguro que quan hi sembreu un pollastre abonat amb uns allets, una llimona i un puntet de mel surt un fruit ben maco.

PD: Espero que no s'em trenqui mai. Que és molt esperar.

PD2: Assegut, per si de cas.

Salut!!

PD3: Aquests senyors en venen i els venen com a forn mateix. Una foto esclaridora del tema:

4 comentaris:

Ro ha dit...

Uala... q chulo! no l'havia vist mai. I l'heu fet servir? heu de posar fotus del procés: abans, dp, a l'hora d'emplatar...

starbase ha dit...

Si si, portem anys fent-ho servir (com a minim 20 anys).

A la propera faig el reportatge :-)

Gemma ha dit...

Ostres, quin invent! Jo tampoc no ho havia vist mai! Deu quedar boníssim...

starbase ha dit...

Gemma, queda boníssim. I dona un toc deliciosament dominical a l'àpat. Dominical perque nosaltres ho feiem en diumenge...