dissabte, 9 de febrer del 2008

de la llei del pèndol

Així com un dia van ser el 'no va más', ara ja són víctima de pública mofa. Els cuiners creatius ja han arrivat al punt més baix? Si és el cas, a partir d'ara només queda tornar a pujar.

Ja ens ho diuen a Telecinco cada dissabte: la vida es una noria.

2 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Ei, et contesto aquí enlloc de en el meu blog (visca la era internet), perquè la teva entrada té a veure amb allò que deia. Jo no refuso la deconstrucció, ni la modernitat, ni em desagraden els jocs de paraules. El que em toca la pera són els "sacacuartos". I en part és perquè donen peu a poder ser caricaturitzats com en aquest spot. Em va saber una mica greu quan el vaig veure, perquè a la resta de la campanya surten "personajillos" com de la prensa del cor i altres herbes... I la cuina d'avantguarda no és això, però l'abús de segons quins termes fa que la gent s'ho pensi.

starbase ha dit...

Ves amb compte, corres el perill d'estar d'acord amb mí. Amb el descredit que això comporta... :-p

Per cert, estic confirmat per al sopem en bloc!