dissabte, 19 d’abril del 2008

de tornada i per molt temps!!


Que torna l'Ismaaaaaaaaa!!
Extra!! Extra!!
Que torna l'Ismaaaaaa!!

Ja era hora, collons.

Segons apareix a vertele.com:

La televisión catalana TV3 estrena este fin de semana una nueva temporada del exitoso programa de cocina presentado por Isma Prados, "Cuina bé amb l’Isma" (Cocina bien con Isma). El espacio, producido por Lavínia-Productora ("13 anys... i un dia", "Sexes") y dirigido por Raimon Masllorens, se emitirá los sábados y domingos de 20:30 a 20:55 horas, informa TV3 en una nota.

Ahhh, quina estupenda notícia per començar el cap de setmana. Desconec si TV3 ha estat anunciant-ho i ho sabieu tots menys el que suscriu. Desconec si la notícia no és notícia per tothom sabuda i ni tant sols sé si L'Isma ha mossegat un gos.

El que tinc clar es que tot just després de desar a l'estanteria de la llibreria el nou llibre de L'Isma (no és això company, no és això) per fí torna el fill pròdig.

Ahhh, i en un horari que va de fàbula.

Ja era hora, collons.

4 comentaris:

gina ha dit...

si per fi torna l'isma jo sóc la fan nº1 pero vols dir que tindrà massa exit en cap de setmana i l'hora que ho volen posar??
jo preferiria que ho fessin cada dia a l'hora d'abans.
bé ens haurem de conformar amb aixó i si no sóm a casa doncs ho haurem de grabar.

Gemma ha dit...

Jo també me n'he assabentat avui, no crec que TV3 ho hagi anunciat gaire :(
Ja he programat la gravadora per gravar-lo!

starbase ha dit...

Si que ha de tenir èxit perque sinó m'enfadarè amb Catalunya i aleshores si que l'haurem feta.

Cuidaito conmigo, Catalunya. :-P

Anònim ha dit...

Com a cuiner està bé, força bé... però valdria més que canviés de guionista (o millor encara, que en llogués algun), perquè la veritat, d'aberracions lingüístiques en fa a milions... intenta mantenir un registre que fins i tot fa riure de tan culte que és i després se li escapa qualsevol barbarisme infantil :-(