dimecres, 16 d’abril del 2008

d'excursió marxem!


Excursió curta, molt curta.

Us explico, jo vaig neixer a Barcelona capital però per ordre del destí inmobiliari (se compra ande se pué) vaig anar a petar a Ripollet. On vaig creixer feliç i inconscient.


Actualment, per ordre del destí inmobiliari (se compra ande se pué) visc a Montcada i Reixac. Just enganxat a Ripollet.
Ripollet, que és on el diumege perpetren (m'ho temo) la XII trovada gastronòmica. Llegint el menú de la trovada penso que no trovaré precisament la cuina d'autor que tant m'interessa els dies senars. Però potser sí que trovi alguna cosa aprofitable per a la cuina de tota la vida que tant m'interessa els dies parells.

Per tant, aquest diumenge agafarem la carmanyola i anirèma voltar a veure com està el tema.
Més info aquí