diumenge, 13 de juliol del 2008

d'estiu i patatesDoncs sí, aquest estiu està sent un estiu vegetal (una revisió mèdica m'ha cridat l'atenciò sobre certs paràmetres i he decidit prevenir abans que curar).
A part, les amanides són fresques.

Per això avui, que és diumenge, he volgut acompanyar l'amanida amb alguna cosa que em donès més vidilla i he farcit unes patates amb olives negres desossades, patè rillette i pebrots de piquillo. Gratinar-les un momentet i au, ja tenim guarnició per a la guarnició.

Jo les prenc fredes sobre un sol naixent de pebrotet.

Salut!!

2 comentaris:

gina ha dit...

doncs aixó si que és menjar bé.

starbase ha dit...

:).

doncs esperat: avui pulpo gallec fresc portat en avió per la reina del meu cor. El farem0 'a feira'. Amb cachelos i tot.

Jo crec que el 'pulpo' es considera amanida. O NO????