dissabte, 26 de juliol del 2008

detapas, taller.

Poca novetat estival de moment.


A l'absència d'ADSL i per tant major dificultat per posar posts es suma la voràgime de clorofila en la que em trovo (dieta mediante) i tambè la manca de temps.
Una de les cosetes que ens hem permès va ser una volta per la meravellosa (la més meravellosa esglèsia de Barcelona en la meva opiniò) Santa María del Mar:

Al costat, al carrer Argentería hi ha un parell de llocs on pendre unes tapes. Un lloc de nom basc i el taller de tapas.
Vem entrar al taller de tapas i vem sortir convençuts de que ens vem equivocar.

Tot i això les tapes es poden menjar tot i ser un nivell de turista. La que més em va agradar va ser la truita de patates (sigh) amb sobrassada per sobre. L'esqueixada amb taronja també era correcte i les inevitables braves també (m'esperava un desastre).
En fi, res nou sota la capa del sol turístic.

Off-topic:Ahir vaig poder assistir al Liceu a veure Don Giovanni de Mozart. Del Liceu no cal dir gaire cosa, de la posada en escena de Calixto Bieito dirè que em va agradar tret d'algún excès puntual i de Mozart no puc arribar ni a parlar-ne, em falta nivell... però i el servei de bar per al entreacte?

Doncs m'esperava més sofisticaciò. Un brioix de formatge o un croissant de pernil dolç no s'avenen amb el glamour de la copa de cava home!!

Jo vaig portar el pica-pica de casa, per cert.Salut!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

M'encanta... Et dono la raó en Santa María del Mar, reconec que em dones unes voltes interesants entre els fogons, pero en quant a triar restaurants, encara et puc donar molts consells.

Salutacions d'un gasólico al que li encanta el teu blog.