dissabte, 8 de novembre del 2008

demecum


Aquest trist títol (avui no dono per més) es refereix al nom d'un restaurant que fa temps volía recomanar tot i que jo no hi vaig gaire sovint als restaurants. Ni en sé ni tinc plans de saber-ne gaire de crítica restaurantera.

He estat fent memòria (avui no dono per més) i crec que en efecte no he arrivat a fer el post corresponent. So, here we are.

Es tracta del restaurant Vademecum de Sant Feliu de Llobregat, on he anat uns quants cops per motius de feina i on fan un excel.lent menú de 12 euros on pots gaudir de plats senzills, però molt bén elaborats i una presència molt bona.

Decorat 'a la moderna', amb un tamany acollidor i un tracte amable al client, sempre trovo aquest plat diferent que busco quan demano que em donin de menjar. A sobre, tenen exemplars del Descobrir Cuina dins de les revistes de l'entrada i això em permet de fullejar-la mentre em porten el primer!!
No em direu que no és un detall.

Tenen un gelat de poma verda boníssim, per al final de l'àpat és un autèntic milagro antigrasa.

Hi aniría més si no estigués a l'altra banda de Barcelona.
A veure si es gira feina i m'hi haig de quedar algún dia per dinar, que no tot a la vida ha de ser disfrutar...

4 comentaris:

Herr Direktor ha dit...

Hola!

doncs quina casualitat, als Urbano els conec de fa molts anys, tants com 39 que son els que tinc des que vaig nèixer a Sant Feliu!

En efecte molt bona cuina, bon entorn i interés en la millora de la bodega.

Llàstima certament que Sant Feliu sigui una mica un pobre "dummy" i varies iniciatives com aquesta a vegades quedin una mica perjudicades perque no hi hagi prou mercat per donar-los "vidilla".

Per cert, el frankfurt Nico, de tota la vida, és el frankfurt de Sant Feliu!

Avisa si algun dia hi vas i quedem!

starbase ha dit...

Ostia,

herr direktor. Tots d'emepu.

R-E-S-P-E-C-T


Doncs justament avui estic a Sant Feliu però no em quedo a dinar. La veritat es que m'agradaría coincidir amb tú alguna vegada. Ja procurarè saber-ho amb temps, perque per exemple avui he vingut per una emergència en l'ordinador del gerent i ha sigut 'd'una hora er l'altre'.

Salutacions ben cordials!

PD: Ja pots felicitar als teus amics!! M'encanta el seu restaurant i potser hi vingui a celebrar l'aniversari amb la meva parella.
Amb això ho dic tot.

starbase ha dit...

d'emepu vol dir d'empeu.

Tots d'empeus.

Herr Direktor ha dit...

Starbase!

tranquilitat, a vegades em dona la sensació que us imagineu més a Otto von Bismarck que al baixet i inofensiu Lluís Pablo! ;-)

També informatica??? jo, jo...quantes coses en comú!

Et deixo el meu e-mail per futures incursions : lluisARROBAvinialia.com