dilluns, 5 d’octubre del 2015

El meu primer unboxing: una dotzena de piononos

piononos isla granada

Fa anys que soc fan dels piononos, les torrades de Santa Teresa i els babà al rom. Que no és el mateix però tenen en comú ser dolços molt dolços, molsuts i humits. Per aquelles fortunes de la vida aquest cap de setmana m'han portat un carregament de piononos de Granada. 
Aquests pastissets tenen el seu origen en la visita del Papa Pius IX (Pio Nono) va fer a Granada l'any 1897, son una planxa borratxa d'almivar i enrotllada amb una capa de crema (la base) i un barretet de crema cremada que representa el capell blanc que corona la testa dels papes catòlics. 

Com que m'ha fet molta ilusió l'enviament, m'he fet el meu primer unboxing: aquest gènere absurd en que la gent posa a internet el procés de treure un producte de la seva caixa original. Ja veieu, l'absurd mai ha estat un impediment per a aquest blog...


Us asseguro que quan obro la nevera escolto veus celestials que res han d'envejar al que les temptadores sirenes oferien als mariners grecs...i jo no tinc cap màstil on lligar-me. Ai las.

PD: Què, envejeta? Doncs a Barcelona podeu trobar piononos a la Casa de Granada de la Av. Meridiana ;)

2 comentaris:

Ruben ha dit...

Per ser enviats per correu, han arribat en un estat excepcional :-)

Anònim ha dit...

Ostres, Pedrin!
Robert