diumenge, 3 de setembre del 2017

O Bebedeiro, restaurant adega gallega d'impresió (A Coruña)



Seguim amb els llocs xulos on hem entaulat aquest estiu. En aquesta ocasió, una adega (bodega) de cuina molt tradicional, tot i que alguna pinzellada més contemporània també va passar per la taula. En aquest cas sense estovalles, a joc i sincronia amb la resta del local: dignissima rusticitat.


La vista general del menjador, amb diferents coleccions d'objectes a la paret (fumadors d'apicultura, planxes antigues,...) i aquest cap de senglar que deixa les coses força clares, heh!.

Tartar de  salmó, talls ben gruixuts que provoquen una agradable sensació a la boca.
 


Més talls gruixuts en el tàrtar de vedella gallega. Curiós que l'amaneixin molt similar a un carpaccio, amb parmesà inclós.

El pa nivel gallec, es a dir, nivell sideral i més enllà.


Vieira, el flamet del mar!

Extraordinari lluç amb parmetiner, sembla molt oli perfumat amb pebre vermell però no va resultar gens pesat. Punt perfecte.



Tonyina amb verdures, poc fetes, molt fresques.



Filet de vaca vella gallega sobre una llesca fina de pinya soasada i sota un barret de foie. Molt bé!



Les postres, amb crema de formatge i codony per una banda, i xantilly amb fruita vermella per l'altra. Que les dues tinguin format gotet és la unica cosa que no ens va agradar :D



O Bebedeiro
c/ Àngel Rebollo, 34 - A Coruña
http://www.adegaobebedeiro.com/

2 comentaris:

Fem un mos ha dit...

Varem anar-hi fera uns deu anys, encara no estava tan ben arreglat, estaven en obres. Però bamp menjar de fabula. Tenim ganes de tornar a Galicia.
Una abraçada

Recursos Culinarios ha dit...

M'apunto l'adreça per veure si el proper any puc anar, pq les fotos que has pujat si fan justicia, que em penso que si, son espectaculars.
Aburiño