divendres, 4 de febrer del 2011

de black is the color


Un petit avis per als navegants (old-fashioned pun intended) barcelonins o rodalíes: Aquesta setmana es celebra la setmana BCNegra 2.011. On es munta un homenatge-sarau-marketinià dedicat a la novel.la negra a la ciutat comtal.

Doncs com tot en aquesta vida, també té la vesant gastronòmica, en concret uns menus basats en receptes que apareixen a la serie de novel.les de Carvalho escrites per l'inconmensurable Vázquez Montalbán. En això no han sigut gaire originals, però es que en Manolo -perdò per les confiançes- es mereix tots els homenatges i reconeixements gastronòmics del món.



"Barceloneta Cuina és una associació gastronòmica sense ànim de lucre que defensa
l’amor per la cuina, el producte i la tradició de la cuina d’aquest barri mariner de Barcelona. BCNegra els ha proposat el repte d’elaborar menús des de la perspectiva del cèlebre detectiu i gran gastrònom Pepe Carvalho, creat per Manuel Vázquez Montalbán.
A Can Solé, a Can Ramonet i a La Mar Salada han fet menús inspirats en els gustos de l’escriptor barceloní. Al Somorrostro, al Kaiku i al Lluçanès s’apropen al detectiu actualitzant, amb el seu toc personal, el receptari Carvalho.
El preu dels menús oscil·len entre els 30 i els 50 €."


AQUÍ teniu l'enllaç a la web general, i AQUÍ l'enllaç a la pàgina de les activitats gastronòmiques.
Així que si encara no teniu decidit on podeu dinar o sopar demà, ja teniu una negra opció de saborosos menús negres.

Molta sang i bon cap de setmana!!

4 comentaris:

Cuinagenerosa ha dit...

totalment d'acord. si tingués memòria, potser recordaria que les lectures de vázquez montalbán em van donar una empenta molt i molt important cap a la cuina i la gastronomia.
llàstima que demà ja tenim feina!

josep ha dit...

Demà també tenim el dia okupat!

starbase ha dit...

jejeje, doncs sí. Avui tenim l'agenda pleneta!!
Ens veiem en una estona.

Com Gat i Gos ha dit...

m'encanta!!!