dijous, 10 de març del 2011

de sweden connection (episode one)


Segons s'ha conegut avui, un ciutadà ha denunciat la coneguda marca sueca de mobiliari en kits.
A la denuncia hi consta que el ciutadà va demanar al restaurant de la multinacional un frankfurt per esmorzar. I aquest li va ser servit sense el corresponent full d'instruccions.

Aquesta circustància va provocar que acabés muntant incorrectament el seu entrepà de salsitxa.



La disposició va provocar la caiguda d'un dels cogombrets, amb el corresponent disgust familiar i la baixada de resultats acadèmics que han patit els dos fills del matrimoni.

"Tothom sap que les instruccions de muntatge formen part indisoluble del producte d'aquesta marca. Los quiero crujir" Ha declarat visiblement afectat per el mal tràngol que està passant la familia.

Els responsables de la marca han ofert compensar als afectats amb un full d'instruccions en primicia del seu proper kit: La stöenghënj Malmük library


13 comentaris:

Ivana ha dit...

jaaaa! que bó!
petonets, gràcies pel teu comentari!

SUSANNA ha dit...

Hola Oscar, guapo tu

je,je, tens prohibit canviar, sigues així tota la vida, ets fantastic

mil petonets SUsanna

Gemma ha dit...

Saps que no he comprat mai menjar a l'Ikea? Tothom en parla molt bé!
Clar que sense el full d'instruccions no deu quedar igaul de bo, je je je...

Sara Maria ha dit...

Amb instruccions o sense un entrepà de salsitxa ben fet, amb ceba, cogombre, mostassa, ketchup... De ben segur que porta amb ell la caiguda d'algun dels ingredients! Com ha de ser!

Unknown ha dit...

El señor está en su pleno derecho de presentar una reclamación, lo encuentro muy lógico

josep ha dit...

Es que a qui se l'acut demanar un Frankfurt a l'IKEA, collons que el nom correcte es ENTREPÀ KALHÖRT. Ei, que demanant les coses pel seu nom, sempre te les donaran amb el full d'instruccions.

Com Gat i Gos ha dit...

;-))

Margarida ha dit...

Sempre podia demanar que li portessin a casa i li preparessin al moment!!!! Així s'hauria estalviat la vergonya de passar per un desmanotat que no serveix ni per muntar un frankfurt!!!!!
Petons

Miquel ha dit...

molt bo.
miquel

La cuina de l'Eri ha dit...

Boníssim!!!

Cuinagenerosa ha dit...

hahaha... mira que hi ha gent estranya al món, en conec un moooolt proper a mi que té la casa equipada a ikea i encara no ha llençat cap dels llibrets d'instruccions :-(

Marta Padenous ha dit...

Aquest de l'Ikea sempre amb les seves instruccions de muntatge!!!! Je je je...
Ptnts
M

Ruben ha dit...

Jajaja, el full de Stonehenge és brutal, però en aquella època desconeixien la roda, pulutant no poden portar les pedres sobre troncs!

Per cert, coincideixo plenament amb la Sara Maria: un frankfurt sempre implica un risc gairebé segur d'ingredients caient!