dilluns, 7 de març del 2011

dehesa maltractada o broma simpàtica?

Per començar la setmana, una noticia que em vaig trobar ahir a la premsa digital i que em va deixar en un estat d'indefinició quàntica sobre si era simplement una estupidesa o bé un acte simpàtic i gamberrete.

La notícia, recollida AQUÍ versa sobre una dissenyadora, un tallador de pernil i un reporter de programa estil 'Espanya Directo' que s'emet per Extremadura TV. Aquests programes que xampinyonegen per tota la geografia estatal són una veritable plaga, ufff.

Al imaginatiu tribulete se li va acudir l'inversemblant feina d'emular a la reina professional de la emulació. Si Lady Gaga és famosa per 'versionar tunejadament' estilismes i poses d'artistes dels anys 70 i 80 (he fet servir la versió amable donat que és dilluns i tampoc es tracta de començar la setmana cagant-se en les mediocritats de forma explícita).
Al reporter li va semblar fantàstic versionar el vestit fet de talls de carn que la difffinnna difffffa va lluir l'any passat a la entrega de no-se-quins-premis-de-la-música-i-el-glamour.


Però es clar, la idea havia de fer-la nostrada. I s'ho va fer venir bé: un vestit a base de talls de pernil ibèric, que per això estem parlant d'Extremadura.
Així doncs, la dissenyadora Patricia Gruart es va construir una mena de vestit de plastic transparent on a sobre hi ha anat enganxant tallets de pernil tallats per el 'mediàtic' Nico Jimenez.

«Quería hacer un vestido con una tendencia actual, que fuera exuberante y llamativo. He escogido a Lady Gaga porque está de moda»
Patricia Gruart.

Fins aquí no hi hauria problema si no fos que aquest reporter es pren totalment en serio la seva proposta. I es clar, aquí és on falla la lubricació de l'assumpte. Com a broma carnavalera pedorra passi. Com a proposta seriosa de marketing pernilià és simplement deplorable.

SI TIENES QUE LLAMAR A ALGUIEN FRIKI ES A MÍ, PORQUE FUI YO EL QUE SE ESFORZÓ EN CONVENCERLOS PARA QUE SE PRESTASEN A SACAR ADELANTE ESTA IDEA. Si te parece mal, me parece aún mejor que si te pareciera bien, PORQUE MIENTRAS QUE GENTE COMO TÚ LEVANTA POLÉMICAS ABSURDAS, hay "frikis" como yo que cada semana son capaces de organizar una idea completamente distinta para promocionar la gastronomía y la agricultura Extremeña
(ho podeu trobar en els mateixos comentaris de la notícia al HOY.es)

Es clar que tot això en realitat...


Bé, m'haureu de disculpar. Jo només volia començar la setmana amb un somriure lleugerament gastronòmic...XDD
Es clar que ara que arribo al final de la meva entrada, ja no en tinc cap de dubte. Imitar a la Gaga, fer-ho amb aquest resultat final i voler fer-ho passar per una proposta seriosa de promoció de producte és d'una pobresa de mitjans intelectual lamentable i diguem-ho clar, una merda punxada en un pal.

Y es que yo amo el jamón, y el pan untadico con tomate. Es la óstia y el copón:

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Y ya puestos a imitar, por qué leches no imitarán a Einstein, digo yo?
(aparte de todo, el modelito, más que provocador, es la versión legionarios de cristo del de los filetes)

Unknown ha dit...

Estic amb tú. Ja no saben el que fer potser s'haurien de dedicaar a una altre cosa.

Muas!

josep ha dit...

Posats a ser cutres al menys fer alguna cosa amb gràcia, no aquest vestit de monja fet amb pernil serrà.

mercè ha dit...

Crec que hi ha qui confón ORIGINALITAT amb MEDIOCRITAT, perquè és ben xorra imitar a la Gaga que imita a la Madonna, que imitava a... És que també hi ha crisi d'idees?... que passin pels blocs de cuina i en trobaràn un munt de bones idees!...

Ricard Sampere ha dit...

Deu nos en guard..!!... :)))

òscar ha dit...

De ments "creatives" d'aquesta mena n'hi ha per tota la geografia. Del futur vestit de callos dissenyat per Agatha Ruiz de la Prada, si us plau, no en comentis res.

Com Gat i Gos ha dit...

MALAGUANYAT PERNIL IBÈRIC!!! Si l'han de maltractar millor queens l'enviïn a casa que li farem l'homentage que es mereix.....