dijous, 17 de març del 2011

de wedding pack breaknews

Durant la passada trobada gastrobloc@ire en Tiriti ens va comentar durant la sobretaula que darrerament els restaurans de fast food estaven intentant cercar un nou nínxol de mercat en els casaments, aprofitant la crisi.

Devant la inicial incredulitat blocaire, vem fer les nostres típiques bromes i comentaris -amb el gintònic a la mà ens van semblar molt i molt graciosos els nostres comentaris, heh!-.
Però la realitat és persistent, i per molt que ens extranyi en Lluis tenia tota la raó del món. No ens extranya que en Lluis tingui rao, vull dir, una mica sí però no volia dir això. L'extrany és que en efecte MacDonald's ofereix aquest servei de banquetes de boda:

http://www.elmundo.es/mundodinero/2010/10/14/economia/1287042101.html
http://www.bodas.net/articulos/una-boda-barata-con-mcdonalds--c389
http://www.lavanguardia.es/economia/20101015/54023336800/mcdonald-s-abrira-sus-puertas-para-servir-banquetes-de-boda-en-sus-restaurantes.html

Però a mi tot això em sembla una xapussa, un nyap, una solució a mitjes.
Certament podem arreglar un casament de forma barateta i ultra informal però aquesta només és una de les parts que podem solucionar amb la cohartada de la crisi. Ja que ens hi posem dins el món del baratisme, fem-ho bé!

Com sempre, i en primicia desinformativa us portem a vosaltres la noticia. Perque on ens inventem una noticia, allà estarem al peu del canó amb les nostres carxofes mediàtiques:




Segons ha sabut la nostra redacció d'economia, es prepara un inminent acord entre tres grans empreses que oferiran un pack conjunt. L'objectiu és captar clientes entre totes aquelles parelles joves que vulguin fer un casament low-cost-fast-food-train-sostenible.




La proposta combinarà un recorregut per IKEA on els convidats compraran els mobles/regal per a la parella de nuvis amb opció a muntar-los in situ.
Un dinar de luxe al Macdonald's amb un tòpping especial per als gelats sundae i anells de casament en forma de aros de cebolla.
I finalment un Bonotren Casament de Rodalíes que permetrà a tots els convidats tornar a casa sense haver de passar cap incòmode control d'alcohol.lèmia! A un problema (el casament) tres solucions.


Fonts directives desconsultades per decuina.net han afirmat estar convencuts de l'exit de la inciativa. I de fet està en estudi ofertar un a les parelles que busquin exclusivitat i marcar perfil propi la possibilitat que Ronald MacDonald sigui l'oficiant de la cerimònia del casament.
Pagant, es clar.

11 comentaris:

el taller de cuina ha dit...

Lamentable, quan ja et sembla que ho has vist tot... abans un pa amb tomàquet fet a casa, home!!

josep ha dit...

Sensacional, s el somni de la meva vida, si no estigués ja casat, em casava ja només per aconseguir aquest meravellós pack!!

Pantxeta ha dit...

El vals del top manta, of course!
Póngame 4 bodas, por favor.
Con ketchup y mostaza-miel.

Xesco ha dit...

Esto si es un blog de los buenos. Gracias por hacerme sonreir.

Unknown ha dit...

Mañana mismo vamos al abogado a divorciarnos, para poder celebrar de nuevo nuestro enlace en MacDonals, lujo y calidad aunados!

Arantxa ha dit...

Genial! No sabía que uno podía pedir como catering de boda al sr.MacDonalds...mira que si lo llego a saber la organiza de otra fora ;-)

Bromas a parte, estoy contigo. Para hacerlo barato hay otras formas mucho mñas originales y buenas gastronómicamente hablando.

Tiriti ha dit...

L'Arantxi te raó hi ha llocs molt millors com el Pollo rico. Ara no et casa el Ronald MacDonald, ja,ja...

Miquel ha dit...

me has echo reir con este post, lo que hay que ver no sabes que inventar ya
bon finde
miquel

Anònim ha dit...

Total, pa lo que suelen durar despues los casamientos no veo yo que haya que estirarse más que con una whopper.

Unknown ha dit...

Acabo de flipar al principi dic, mira ja ha fet un montatge amb el comentari, però no, és veritat. Apa, que arribem tard per muntar el negoci.

Muas i bon cap de setmana!!

Ruben ha dit...

Ei, i t'has oblidat d'una cosa: la tornada amb tren pot arribar a ser com una mena de Dragon Khan, només cal estar de sort que la Renfe aquell dia faci el seu "festival de l'humor" habitual i les risses estan garantides.

Quan nosaltres ens vam casar, una veïna del poble ens va proposar comprar un parell de pernils, 4-5 kg de pa i fer pa amb tomàquet i pernil a dojo. Estic segur que surt més barat que el McRuna aquest i molt millor!