dissabte, 12 de novembre del 2011

de Pepsico, Intereconomia, el del parche y la abuela que fuma

Només per aclarir: Pepsico no fa servir fetus humans per edulcorar begudes. A mi Pepsico me la bufa bastant com a empresa, però obviament és de calaix que NO fa servir fetus humans abortats com a edulcorants.





Del tema de les vacunes millor ja ni entro, perque això SÍ que és una cosa molt seriosa que afecta a les decisions que prenen algunes families que es perjudiquen elles mateixes i als demés. I he decidit etiquetar aquesta entrada com a 'humor gastronómic'.
Per benefici de la meva higiene mental.

Via menéame.

7 comentaris:

MaryLou ha dit...

Jo, com estem de pirats, no???
Petonets

Cuinagenerosa ha dit...

un altre exemple de reportatge tendenciós com el que deiem abans. no diu en cap moment que posin fetus als refrescos, sinó que els fan servir per als seus estudis, que és molt diferent, però com es presenta sembla que t'acabis bebent els fetus. és vell, i del pitjor periodisme

Tapa't de tapes ha dit...

Si sabéssim el que s'arriba a fer servir estaríem posant demandes constantment. És xungo, això de que es facin servir aquestes cèl·lules per a fer edulcorants, cosmètics o, fins i tot, vacunes. Això que tinguin efectes secundaris en els infants ens estranya? Però si més edulcorats no podem estar!!!

starbase ha dit...

Marylou... nosaltres o ells? XD

Manel, com ja hem comentat jo admeto el biaix noble i desaprovo la tendenciosisat malsana i populista. No ho diu o està fet de tal manera que es pot defensar que no ho diu si cal devant un jutge?

Marina, hi posen moltes coses a molts llocs. De menjar i no de menjar, però el que és evident és que no edulcoren amb nens morts. I no pas perque seria il.legal (no vull fer el tipic atac a les multinacionals sense cor, però vaja, alguna s'ho pensaria si fos legal)... simplement caldria que la peli de Matrix fos real però en comptes de per a fer energia per a produir fetus humans per a edulcorar Pepsis: es que no hi ha prou material. Amb perdó per la frivolitat de la expressió.

Cuinagenerosa ha dit...

és el que et deia, no diuen el que no poden dir per no tenir problemes, però indueixen a creure. és molt vell, això, en el periodisme groc.

starbase ha dit...

Manel, es veu que en el periodismbe blau també s'estila XDDD

Gemma ha dit...

No hi ha cap color per qualificar aquest periodisme, perquè simplement NO és periodisme... :(