dimecres, 25 d’abril del 2007

El toque que li deuen haver donat....... Al cuiner Ariel Rodriguez.

Ariel Rodriguez venía amb una tremenda aureola de gran revolució en els programes culinaris. De enfant terrible preparat per deixar al inefable Karlos a l'alçada d'un escolanet timid i fonediss.

I el que em vaig trovar va ser un programa masclista fins a extrems insorportables on un cuiner (hombre, por supuesto) ensenya a cuinar a una clase de dones (totes dones, ni un sol home en cap dels programes) i les tracta com ximpletes estúpides embelesades per la seva gràcia, simpatía i sobrenatural atractiu.

Si no fós tan trist, riuria (de fet, confesso que més d'una vegada vaig riure dels nervis) cada cop que després de la mes minúscula i senzilla operació el gran Ariel els preguntava a les seves dones-ximpletes

- Entendieroooooooooon???

- SIiiiiiiiiiiiiiiiiiii!! (si no contesten, els torna a preguntar).


Poc després sol treure el enorme i fàl.lic molinet de pebre (Capoccione l'anomena) i amb un somriure maliciós els hi pregunta:

- Les gusta mi capooccioneeeeeee??


- Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!En fí, tot masclista i molt lamentable.

Afortunadament, em sembla que algú (el share, suposo) li ha donat un 'toque' i el 'payo' s'ha moderat una mica . Ara només tracta les dones com a ximpletes... posem un parell de cops per programa... molt millor, on va a parar.

Ànim Ariel, que tu puedes.

PD: I el més trist es que quan es posa a cuinar i a explicar els detalls tècnics de cocció i demés en sap un niu!

6 comentaris:

Roser ha dit...

Uff aquest programa té tela, jo el vaig veure uns dies mentre estava de baixa, i m'esperava una altre cosa sincerament ... i la veritat que el cuines aquest no se jo perquè diuen que es tan excepcional, els plats que cuina són bastant normals, no sé en general no em va agrada gens ni mica, el que no entenc es que fan tantes dones participant en aquest programa

A mi ni que em paguessin hi aniria !
Per cert està molt bé el blog.
Salutacions

gemma ha dit...

Jo també el vaig veure un dia que treballava des de casa i vaig parar la TV a mig programa!

Karlos forever!

starbase ha dit...

La veritat es que ara s'ha moderat bastant.

Jo si estic per casa i el posen ho miro... prova de que la passió per la cuina em domina i no tinc criteri...

PD: gràcies per l'elogi, bruixeta.

Ro ha dit...

Sí, jo també m'ho miro quan puc i és cert que és un estil masclista i pel·liculero, però els plats que he vist m'han agradat bastant, i diu coses interessants (sobre cuina), però com intenta lligar amb les ties i la música... una mica teatrero i penosillo, sí.

starbase ha dit...

Per cert Ro, em permeto incloure 'a taula' dins dels links... graciessssssss

Ro ha dit...

Cap problema, jo també t'he inclòs als meus enllaços. Per cert, que vas ser premonitori: he llegit que aquest divendres era el seu últim programa...