dimarts, 1 de maig del 2007

deParrilla

Pensant en la retirada (ladran luego cabalgamos) de l'inefable Ariel (tanta gloria lleve como paz nos deja) he decidit fer un recull dels programes de cuina que actualment tinc controlats a les 'parrilles' televisives que tenen a bé il.luminar els nostres ullets.


Aquests són els programes que tinc en llista i que intento veure tant com puc. Si algú té algún altre programa i el vol compartir amb els que entrem en aquest blog... si-us-plau fes-ho!!

3 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

De conya! Em serà súper útil!

Ro ha dit...

Què útil! llàstima que no agafo Localia bé, però la resta intento veure'ls quan puc (encara estic de baixa per maternitat!). Jo afegiria "Menjar de veritat", a la 8 (city tv) http://www.8tv.cat/veritat.htm de dll a dv a 13.15. Fan publicitat de "Veritas" però les receptes estan bé.

gemma ha dit...

I de btv (no sé si la veus), a mi m'agrada molt el "Plat Combinat".