dilluns, 23 de febrer del 2009

d'Adrià

Finalment s'ha produit el que s'havía de produir: Escoltar 'en vivo y en directo' unes lliçonetes d'en Ferràn Adrià. Ja m'extendrè però la idea que ara mateix em domina es que en Ferràn és autèntic i la part 'miserable' la porta el soci.La presentació ha sigut encantadora, amb Adrià senzill centrat en explicar la influencia del Japò a la cuina del Bulli. Algunes coses espectaculars i altres amb molta 'ànima'. I una declaració final:


"Ara que vienen mal dadas, tenemos la obligación de tirar del carro de la creatividad en cocina. Que nadie piense que ahora nos esconderemos. Vamos a tirar del carro y si hace falta morir en el intento. ¿Como lo ves?"


Pues lo veo bien Ferran, lo veo bien.

I de pàs em signes el DVD de la teva colecció i si el Windows Vista té a bé acceptar el driver del meu scanner ja us penjarè l'autograf per aquí.Una salutació.

3 comentaris:

Martí ha dit...

Tot i que estar molt bé la ponència d'en Ferran, no em va obrir un món ni em va demostrar gran cosa. Em va agradar més l'Eneko Atza i el Dan Barber que no pas en Ferran.
Ahir vaig gaudir com e que més durant tot el dia. Demà haviam si hi torno!

Salut!

starbase ha dit...

Martí, coincideixo en que no va canviar absolutament cap idea ni obrir un món nou.

Potser està una mica gastat o potser es que ja el coneixem molt. Els altres cuiners que esmentes no els conec ja que vaig pujar expressament a veure el Ferràn demanant sortir abans a la feina. De estar-hi tot el dia ja ni en somnis.

Com bé comentes, va estar bé i jo la vaig gaudir molt. Sobretot perque continúa transmetent-me una bona sensaciò humana aquest home.

I la sèrie Natura de l'Albert Adrià és al.lucinant. El que més em va agradar.

Martí ha dit...

Doncs si no vas venir a les altres xerrades tranquil, vaig gravar-les en video. Vaig parlar amb la dona d'en Manuel i em va dir que les p'onències tenien els drets reservats i em va donar l'adreça d'un lloc web on els videos són privats. Quan els hagi pujat i estigui acabat et puc passar els enllaços, si vols clar ;)

ESi vols els enllaços, enviem un correu a marti "arroba" apunts de cuina "punt" com


salut