diumenge, 22 de febrer del 2009

de CHAPTER TWO

Sobre el Fòrum Gastronomic Girona'09.
Decíamos ayer...

Un cop acabada la primera presentaciò de cuiners-productors-terrunyo-proximitat vaig sortir a fer la volta per els stands ja amb més tranquil.litat.Em vaig prendre un gelat bastant bò d'una gent suissa (no ho sé, no em van dir per a que collons volen fer gelats a suissa amb aquest clima alpí) mentre em posava en contacte amb la jefa de Baixagastronomía. La Mar em va indicar on estàven (fumant, heh) així que vaig deixar de ser un xai descarriat.

Vem coincidir amb alguns coneguts i altres cares noves -he decidit no insertar la llista per evitar deixar-me algú, espero que em comprengueu-. Tot i que l'entrada estelar de la Sara Maria venint per el passadís amb els braços tan oberts com el somriure mereixen menciò especial.

Aquí teniu a El cocinillas omplint una butlleta per veure (amb v) si li toca l'ampolla de 40 litres.

Sort, cocinillas!! (nota del traductor: la acreditaciò amb la B era la que teníem tots els blocaires).

Vem voltar una bona estona cercant un lloc on ens volguéssin donar de dinar. Però es clar, no per 30 euros com al buffet lliure del fòrum. En una d'aquestes vem estar provant els ganivets de porcellana.


Els del Bar Divinum (crítica del jalar aquí al blog de Manuel Allue) no volíen els nostres diners -estaven desbordats- així que ja ens tens als super blocaires gastronòmics dinant tots de peu un fraaaaaankfurt amb ketchup i mostassa.

No hi ha fotos, vem fer un pacte entre blocaires, que sóm gent d'honor.

Així que uns quants vem anar a petar al taller1 on feien l'activitat de fotografía gastronòmica (details on chapter three) mentres que altres preferìen voltar una mica més. A l'entrada del taller vaig coincidir amb Manuel Allue i El cocinero Fiel, un parell de cracks que si els veieu dirieu que són família: pastats!!!

Em vaig assabentar de que si no tinc tarjes de presentaciò de moo.com estic total i absolutament desfassat. Sujuro que quan els vaig dir als blocaires que no sabía que es això de moo em miraven com si fós analògic o algo pitjor.

En fí, demà continuarem amb el chapter, que ja no m'aguanto. Tinc pensat anar a veure la classe magistral de les 19h a càrrec del millor cuiner del mòn. Veurem.

Una salutació.

2 comentaris:

Sara Maria ha dit...

Gràcies per la menció... Això d'anar-hi a les 19h... Igual m'apunto!! Un cop de cotxe...

Anònim ha dit...

Hooooooooola!! peaso de foto, si senyor. Hem de reconeixer que aquesta ampolla impressionava... i més si saps que pot ser teva.