dimecres, 29 d’abril del 2009

d'estrena visual i gustativa.


Ara que fa tot just hem fet dos anyets de vida blocaire, ara que tot just hem decidit canviar el look i aproximar-nos a una proposta més acolorida, més viva. Ara que tenim ben a prop uns dies de merescut descans.

Ara, us presento una combinaciò que s'em va acudir el dissabte mentre feiem la compra:

Llibrets d'espàrrecs amb olivada.

Ingredients:

Llibrets de llom de porc.
Un manat d'espàrrecs.
Unes cullerades d'olivada.
Mitja cullaradeta de mostassa.
Dues dents d'all.
Un brick de crema de llet.
Un bon formatge.
Sal, oli i pebre.

Procediment:

Tallem els espàrrecs molt finets, i els passem per la paella amb un oli on també hi hem posat els dents d'all per aromatitzar el greix. Quan estàn tovets, li barregem la olivada i mitja cullaradeta de mostassa. Quan ja està, li posem la meitat de la crema de llet i ja tenim el farciment.

Farcim els llibrets amb la farsa anterior, salpebrem l'exterior i els hi posem un escuradents per a que no s'obrin i els passem una mica per la paella, però tot just que agafin el color ja que s'han d'acabar al forn.

Els posem en una safata de forn, cobrim amb la crema de llet restant i el formatge ratllat. Els acabem al forn. De guarniciò hem posat un pastís de patata i verdura.

Salut!
PD: Em falta tornar a construir la llista de links... el cap de setmana, que no són hores.

6 comentaris:

Mar Calpena ha dit...

Primins de dir-te felicitats!!! Què xulo t'ha quedat! I per molts més que ens facis plats sofis (jolín, tu sí que t'atraveixes) i ens donis motius per riure (no sé si t'ho havia comentat, però sóc molt fan dels títols dels teus posts).

Anònim ha dit...

Bona nit!!!!!

M' agrada moltíssim el nuevo look.

Sembla un nou blog, pero con la mateixa ilusió o más.

Muy ricos los libritos, muy rico el pastel (parte de culpa de la meva cuñada, que hi farem!!!).

Una pega: el texto se sale de los márgenes, no está centrado. Bueno, aquí el experto eres tú, no yo ;) así que quan puedas, míratelo.

Un petó,
La reina del meu cor (ah, no!!), dic, la reina del teu cor!

el pingue ha dit...

¡Oye, que me gusta mucho este cambio de look!.
Y ese plato, ¡ay ese plato! me apretaba yo un par de cañitas con una "tapita" de estas. (es que mi portátil es pequeño y veo la fotico chica ;))

Un saludo y a por más años.....

Roberto

Sara Maria ha dit...

Felicitats per el nou look!!!

Martí ha dit...

Felicitats i llarga vida al bloc!

El disseny i la recepta genials, de debó! És un bon disseny ;)


Una abraçada!

starbase ha dit...

Mar: Gràcies per l'amable comentari. Sóc de ciències i no dono per grans redaccions, així que miro d'esmerarme en el detítol.

Reina do meu coraçao: m'agrada que t'agradi, m'agrada que hi trobis pegues ja que tot serveix per millorar i ja m'explicaràs que vols dir amb 'se sale de los márgenes' quan tornis del racò més verd de les Espanyes. De moment no entenc a on 'se sale'. Però és taaaaan probable que tinguis toooota a raó del mòn!! :-p

Pingue: Pues sí, como se comentó en Girona, el tercer año es la clave de la continuidad de esta relación amorosa que es un blog. Pero yo me encuentro muy motivado. Os aviso.

Sara Maria: Gràcies!! A veure si trovo manera de posar dos blogs més com a destacats en el frontal (ara hi caben 4). Un dels dos vull que sigui delícies del rebost.

Martí: Els llibrets millor que el disseny. Tot s'ha de dir el que més m'ha agradat del disseny ha estat modificar el cercador que portaba la plantilla per a que cerqui dins del blog.
De vegades em tornaba boig per cercar 'aquella recepta de bacallà que vaig posar al blog i ara no la trobo'. Al look li falta un pentinat final, però no canviarà gaire.

Una abraçada a tots.