dimecres, 4 de gener del 2012

de canelons de la Mireia Carbó < 'El videuuuuuu!!'

Mireu, quants blocaires no hem fet els canelons de la Mireia Carbó? En conec com  a mínim set o vuit dotzenes!! (a ojo de 'sevillanu' heh!)

Doncs he trobat la recepta en video gravada per la mateixa Mireia!! Està en castellà, que per suposat no és pas cap inconvenient però sí que resulta extrany en els primers minuts escoltar-la: amb la de hores que hem acumulat de vol en català amb aquesta crack de la divulgació culinaria.


Jo els vaig fer ja fa temps amb èxit total a casa, cosa que ja sabíem perque és una recepta de la Carbó i encara estic esperant que em falli alguna. En tot cas, vaig voler passar a la historia familiar atrevint-me amb els canelons que són una mena de revàlida familiar. Perque diguem-ho clar, fer bé els canelons suposa entrar a la història gastronòmica de la familia. AQUÍ EL POST.
Doncs a med de poder gaudir de les receptes de la Mireia a través del Youtube, tenim el mega-hit canelonaire que tant i tan bons resulten (i fàcils, perque el sistema es ben senzill). Bravo.... Mireia! Heh!!

6 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

M'ha encantat!

L'hora del tupper ha dit...

Qué gran idea això de la mànega!! I jo que estic preparant uns canelons pel dia de Reis... demà mateix busco la mànega i els deixo preparats.

Bet ha dit...

Doncs jo no coneixia la recepta de la Mireia!! M'ha encantat l'huracà de l'aigua per tirar la pasta. I això de la màniga és una gran idea, jo ho faig servir per fer croquetes... és impresionant l'estona que es guanya, molt més ràpid i net.

paki ha dit...

Muito Bons!!! Amanhã vou fazê-los. Mas, já tenho feita a masa e não é da mesma maneira. Contudo, se que vão estar muito bons!!!

MaryLou ha dit...

Jo vaig aprendre de la Mireia a fer el rostit al forn, i a farcir-los amb la mànega. Pero els faig de la mateixa manera que els feia la meva mare, molt semblant als de la Mireia, però sense tanta verdura. Em sembla que ja he pasat a la història de la família, pels meus canelons, les croquetes i la truita de patates... ja,ja,ja
Bon any i una forta abraçada!!!

Ricard Sampere ha dit...

No havia vist mai la Mireia "en directe", però si que tinc un parell de llibres d'ella i les receptes són molt "reals" i "possibles". Sempre que he fet una dels llibres, m'ha sortit un bon resultat.

El tema de la mànega, sempre l'utilitzo.

I ja si es fan amb pasta fresca i deixada una mica gruixuda (num 6), el resultat és espectacular.