dimarts, 8 de desembre del 2015

de nou disc de Pol Cruells. Te lo vas a perder?En Pol és music. Jo no hi soc cap expert, però em sembla un molt bon music.
També és l'home de la fantàstica Gemma, que d'aquí em ve la coneixènça. Recordo que m'ho vaig passar molt i molt bé al local del Centre excursionista de Sabadell quan va presentar el seu primer disc. Ja fot anys, redeu.

Aquest divendres hi torna en directe (Sant Andreu Teatre, 21h, 12 euros ), amb un nou disc quicir. Al link, es poden pillar les entrades.

I me l'he escoltat de matinada mentre feia anar la tecla -sorry, no 110% de CPU dedicada. My fault- i m'ha semblat fantàstic, més madur (ves quin remei, tic-tac-tic-taaaaac). Me l'apunto aquí i us el comparteixo, per si algú s'anima a gaudir relaxadament de la jugada.

Les creacions del Pol a full: https://soundcloud.com/polcruells

Només per paladejar aquest 'Hipsters de manual' ha valgut la pena la matinada! Sansasiunal.

Humor i actualitat:


Delicat romanticisme
Guitarreta bona i aires bossanova, ole! :D

Per als que us pregunteu on està la jalamenta en aquesta entrada... ja he dit que és bon músic, em porta molt bons records i és l'home de la Gemmaaaaaaaaa! :D

2 comentaris:

Pol Cruells ha dit...

Caram Òscar! Moltes gràcies! Pel post però sobretot per escotar el disc... Encara recordo el dia que vas venir a la Ues (no fa tant, eh?). Una forta encaixada!

Gemma ha dit...

uueeeee moltes gràcies pel post!!! A mi també m'agrada molt còdols i records :)
I de la UES deu fer 4 anys com a mínim!!! jijijji