dijous, 3 de juny del 2010

demà serà divendres!!

Avui pensant en qué li podía recomanar a en Gurmet sobre qué menjar en un picnic, he recordat que tenía aquestes fotos de la darrera vegada que vaig fer hamburgueses. A part de posar-hi a la carn una mica d'all i les espècies que m'agraden, vaig farcir les interfectes amb un tall de formatge convenientment retallat amb un motllo.


Es molt important que les segelleu bé, perque sino és fàcil que es surti el formatge un cop comença a fondre. Us ho he dit que és important, oi?


No sé si les heu tastat així amb el formatge per dins, però a mi em resulta molt agradable menjar-les tot i que no sempre les faig així... segons com em dóna també les faig 'tradicionals' amb el formatge per fora.


Val, no és que sigui el descobriment de la fusió freda...però que voleu que us digui...és dijous i avui no dono per a més... a veure si el cap de setmana recuperem punts d'energía.



Bé per a una coseta més si que dono, us recomano el blog del señor enviñetado...simplement imprescindible.

5 comentaris:

Visc a la Cuina ha dit...

Vinga, que ja arriba el cap de setmana per fi! Aquestes hamburgueses són dignes d'un dijous i també d'un dilluns, boníssimes amb el cor de formatge!

MaryLou ha dit...

Molt bones!!! no las he fet mai amb el formatge per dins, ho faré, segur que els agradarà a casa!
Tinc un amic que el dijous sempre diu: menys mal que avui és divendres i demà també!!!!
Bon cap de setmana!
Petonets

Sara Maria ha dit...

M'encanten les hamburgueses... I les mandonguilles... I tot el fet amb carn picada, sigui de porc, vedella, pollastre... Mmmm...

Fem un mos ha dit...

Amb el formatge a dins, les tens amb sorpresa, que deien els meus fills, molt bones, per un dijous a la nit, tot esperant el divendres.
Una abraçada

starbase ha dit...

Visc a la Cuina, de fet, ara mateix ja és aquí!! :))

MaryLou, si tens gent jove a casa segur que triomfa!! Igualment bon capde!!

Sara Maria, a mí també m'agraden les preparacions amb carn picada, molt!! :)

Sion, si es clar, si no els avises és totalment amb sorpresa hehe.