dijous, 17 de juny del 2010

deuce?

Aquesta foto és d'un mercat de Casablanca. La Maxi hi està vivint des de fa un any i la seva germana Paka -que és fotògrafa- va sovint a visitar-la. La Paka m'ha enviat algunes fotos del mercat avui mateix, i no m'he pogut resistir amb aquesta.


El que m'ha fet somriure és la discrepància tan bèstia entre el llenguatge corporal del venedor i la seva expressiò a la cara. Un no sap si demanar-li quilet i mig de xai, apujar els escuts d'energía o preparar-se per a fer una restada liftada i apuradeta al fons de la pista...

Com podeu veure el julivert allà encara no és un bé preuat i vendible, el posen com a element decoratiu massiu de la paradeta. De petit el julivert el regalaven a cabassos, ara als súpers el venen i a la fruiteria en regalen un que molt sovint és ben escarransit.

Ara que, no em canvio les condicions higièniques del nostre mercat per aquest. Perquè 'haveu vist' la mampara que separa la carn de la tós del personal? ..pues eso...

Nota mental: Aprofitar les oportunitats i visitar Casablanca!!

4 comentaris:

mercè ha dit...

Je,je...tens raó amb el tema del julivert, ara escaseja i el donen a contagotes...(no sé si Jack el "estripador" feia aquesta pinta quan...A reveure oscar.

Ricard Sampere ha dit...

Doncs tot i la manca de mampara.. de veritat que em faria ara mateix una grellada que ja tinc la saliva a la boca... I el foc ho matsa tot... ;)

Ruben ha dit...

A Cardiff també vaig veure una imatge ben dantesca...

La cuina vermella ha dit...

El foc ho mata tot!!! Gran frase estimat Ricard!