divendres, 28 d’agost del 2015

del póster que pudo haber sido... y no fue.

A través del fantàstic Iker Morán - La Gulateca arribo a un pòster ministerial que em crida l'atenció per semblar bona idea: un esquema simple i agradable a la vista amb els principals vegetals posats per temporada.
Al final veient que posa que l'estiu no és època de tomàquets o pebrots i moltes altres dades sorprenents que no coincideixien ni amb la literatura anterior ni sobretot amb els prestatges de la fruiteria de capçalera... acabo passant palabra. Dame una N, dame una O. NO.



A la mateixa web ministerial i entre tota la documentació de la campanya 'Fruta y Verdura de aquí y de ahora' trobem primer alguns posters amb caps escapçats rodejats de fruita. Em venen ganes bojes de còrrer cap al mercat.




I per reblar el clau de la feina ben feta aquest llibre en pdf (El libro sabio de las frutas y verduras). Una altra molt bona idea per a posar gratuitament (bé, pagat entre tots!) informació resumida i estructurada. M'agrada sobretot per aquest apartat de cada vegetal anomenat '¿Sabías que?' amb curiositats sovint etimològiques.
Però Oh!suspresa! trobem aquest apartat de la cirera i aquest apartat de la cirera. Dobledosi! Potser és que pagaven per pàgina! :D


Una pena de bona idea pobrement realitzada.