diumenge, 11 de novembre del 2007

de jornada gastronòmicaA qualsevol cosa li diuen trovada o jornada gastronòmica.

Avui hem anat a la trovada gastronòmica de Cerdanyola del Vallès. La veritat és que no m'esperava gaire cosa. I he trovat exactament això: res o gairebé res.

Una carpa amb 10 stands de diferents establiments de Cerdanyola i un stand de venda de tiquets (5 euros un plat + vi). La quantitat normalment va separada de la qualitat i en aquest cas no anava separada: poca quantitat i poca qualitat.

Servir plats amb pinta de ranxo quan els que anem fem cua d'empeus com si fos un ranxo. Servir plats amb pinta de ranxo quan es fan servir plats de plàstic només vàlids per servir ranxo i haver de recalentar plats perque no hi ha espai per muntar una cuina de debó acava fent que tot sigui aixó: un RANXO.

Trovada potser. Gastronòmica segur que no.

En tot cas, destacar que dels 21 plats oferts un 25% eren gallecs. Em sembla que associar el polvo a feira i l'empanada amb el ranxo és un mal favor que no es mereixen ni els polvos ni els gallecs.En fí, solet i passejada hem tingut. La gastronomía l'hem posat nosaltres fent un arrosset de mar per dinar.

Salut!