dimarts, 6 de maig del 2008

de compres al LIDL


Aquesta setmana, productes orientals a bon preu al LIDL.

Jo ja tinc:

Salsa teriyaki.
Salsa de soja.
Lichis (leetchees? litxis? ...)
Bambú en tires.
Chutney de mango.
Sirope de litxi (per a fer un coulis o similar, maybe?)

N'hi ha força varietat, molta més que quan han fet setmana mexicana o setmana Thai, per exemple.

6 comentaris:

Ro ha dit...

Ara haurem d'esperar a veure aquests ingredients a les properes receptes!

Mar Calpena ha dit...

A veure si m'inspires amb els litchees, que en tinc una llauna morta de riure al rebost.

starbase ha dit...

Ro, ahir ja van caure uns espaguetti integrals amb bambú, pebrot i ceba. Tot en salsa de soja i teriyaki. Estamos en ello.

Mar, hi dono voltes, segur que apareixen per aquí :-).

Cuinagenerosa ha dit...

quina casualitat, jo avui també m'he passat pel lidl i he comprat soja, bambú, salses diverses...
per cert, que tenen unes bàscules de cuina electròniques amb una pinta excel·lent per 15 euros, menys de la meitat del que em va costar la meva, i m'ha fet molta ràbia.

manuel allue ha dit...

Nen (em deixes que et digui nen?), ja sé que ara li fas banyes a la Boqueria amb el Lidl (és broma) però avui, divendres 9, i demà dissabte a la Boqueria hi ha un stand de la torta de El Casar ("La Vanguardia" dixit). Si hi vas, m'ho explicaràs?. I si no, també.

starbase ha dit...

Manel: al LIDL s'ha de fer una visita de tant en tant perque s'hi pesca bon material, oi?

Manuel: Me pué usté llamar lo que quiera. Lamentablement les meves obligacions laborals actuals no em deixen temps per res i no he pogut anar a visitar les Tortas del Casar. Això si, en tinc una congelada en porcions i en homenatge a vostè (em deixes que et digui vostè?) penso utilitzar-la en breu.